Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti melyiket választanátok?

Ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Munkámból kifolyólag az autót leginkább autópályán használnám, mert a mostani 1.4-es Peugeot 206-osom, amire panaszom nem lehet, de nem éppen autópályára való. A keretem az "új" autóra 1 esetleg 1.5 millió forint. Több opció is lenne, például Opel, Volkswagen, BMW, Ford. Igazából 2 típus között vacillálok. Az egyik ez lenne: [link] a másik pedig ez: [link]

S akkor itt lenne a kérdés lényege, hogy ti inkább egy felszereltebb, erősebb Opelt, vagy egy alap BMW-t vennétek.

Persze nem ragaszkodom ehhez a kettőhöz.

2016. júl. 13. 02:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

Fordot nem, csak ha újabb, max 10 éves, mert bajok vannak a régebbiekkel.

Miért akar minden fiatal BMW-t? Szinte mindig ott van náluk a pakliban. Közben ezzel szúrják magukat a leginkább tökön anyagilag. Az a belinkelt 316i nemhogy alap motoros, hanem az átbaxós hirdetés iskolapéldája:

Ez egy Németországból frissen hozott használt 316i visszatekert Km órával (Nyomozd le ha tudod!) és a sarkon vett hamis szervizkönyvvel.

A belinkelt Opel is gyaníthatóan hasonló eset mint a BMW, ezért ugyanazokat az érveket nem fejtem itt ki újra. De legalább sokkal olcsóbb.

Opelből fiatalabbat vehetsz, valóban lenyomozhatóan keveset használtakat is ezért a pénzért. A Legjobb ár/értékű autók.

A VW szintén az átverős nepperek kedvenc külföldi import használtautó márkája, ezért azoknál is nagyon észnél kell lenni, hogy mit veszel.

Furcsállom, hogy nem került a pakliba az Audi.

1.5 millióból már bármelyik autóból lehet találni olyat is amivel nem akarnak átverni. Sok hirdetést már a szövegben és a képeken látható ellentmondások alapján is le lehet buktatni.

2016. júl. 13. 11:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Opel
2016. júl. 13. 11:57
 13/19 A kérdező kommentje:
Igaz ezek az autók csak példaképp voltak felhozva. Tehát akkor ezek szerinte arra kellene figyelnem, hogy az autó ne külföldről behozott legyen, tehát lehetőleg ne M-es, vagy N-es rendszámú legyen. Meg olvastam itt a neten, hogy egy mód van rá, akkor ne autókereskedésből, hanem magánembertől vegyünk autót. Köszi az eddigi válaszokat.
2016. júl. 13. 19:17
 14/19 A kérdező kommentje:
Bár még a B Vectra is egy opció.
2016. júl. 13. 19:18
 15/19 A kérdező kommentje:
Persze újabb 2001-2002 körüli.
2016. júl. 13. 19:18
 16/19 BiTOPro97 ***** válasza:

Német precízen vezetett szervizkönyvnél nincs jobb ajánlólevél.

A svájci Opelt szinte biztos bontóból vásárolta meg, és mint alkatrész be az jó cégéres kereskedő. (Úgy-e kettő közt jogilag is szabadon úgy "tekergeti"/állítgatja az órát ahogy akarja, hisz forgalomból kivont jármű.)

Én mint BMW mániás mondom, ennyi idősen a BMW már nem játszik, és az Opel meg max. új autóként. De néztem, írtad a Fordot, egy jó állapotú Focus-t kifoghatsz ennyiért. (Itt is fontos, hogy ne excéges legyen.)

2016. júl. 14. 06:35
 17/19 BiTOPro97 ***** válasza:
*mint alkatrész hozta be*
2016. júl. 14. 06:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha focus-t veszel és mondjuk dízelt akkor batár sok km-rel ne vedd meg mert rá kell költened rengeteg pénzt. De ha ilyet veszel akkor a 136 lovast vagy benzinest. Még ott van az astra h vagy kereshetsz még vectrát.
2016. júl. 14. 09:05
 19/19 BiTOPro97 ***** válasza:
Focusból én is csak benzinest ajánlanék!
2016. júl. 14. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!