Adott két egyforma autó, de az egyik napfénytetős, a másik borbelsős, melyiket választanátok és miért?
Plüss + tető. Bőr az szétreped, kinyúlik, izzaszt, hideg.
Napfénytető mondjuk beázhat, meg kisebb vele az autó belmagassága, de nálam ez nem (lenne) probléma.
Nagyon bonyolult és nehéz munka egy normál tetőbe a gyári napfénytetőt belefaragni. Az univerzális hulladékokról most nem is fejteném ki a véleményemet...
Az ülésszettcsere sörözve, teljes belsőporszívózással 2 óra max.
Miért kellene választani ha lehez mindkettő?
Én nagyon szeretem a bőrbelsőt a kocsiban, szóval nálam nem kérdés melyiket választanám.
A napfénytető számomra például nem nagy durranás!
Amúgy a bőr nem repedezik ki ha rendesen kezelve van, csak ezt a legtöbben lexarják, meg is látszik sok autón 10 éves korára.
Arról nem is beszélve, milyen könnyű takarítani.
A plüssbelső alatt az ilyen alcantara-t érted? Mert bár nagyon elegáns de elég kényes anyag, nah olyan tuti sose kéne. :\
Nem lehet mindkettö, mint a kérdésben is leírtam. Vagy az egyik, vagy a másik. Az utólagos napfénytetöbeépítésnek nem vagyok a híve.
Az eddigi válaszokat köszönöm, de jöhet még!
Az üléscsere is kizárva, mert akkor a teljes utastér minden burkolatát ki kellene cserélni, mivel a műszerfal, az ajtókárpit, a tetökárpit, a műanyag takaróelemek és minden ugyanolyan színű. Prémium autóról van szó, bár ülésfütés/üléshütés nincs benne. Régebbi típus.
Szóval vagy az egyik, vagy a másik.
Én akkor is összehoznám. Melyik milyen színű belül? Lehet nem is mutatna rosszul a vegyes. Mennyibe fáj az autó? Lehet megérné ha vennél egy donort ha már úgyis régebbi típus.
Ha kötelező választani, akkor a napfénytetősre voksolok, azt utólag nem tudod normálisan beépíteni. Az üléssel kapcsolatban meggondolhatod magad, rakhatsz be nem gyári bőr kagylóülést az általad választott színben, stb.
Az enyém napfénytetős és oldaltámaszos bőrüléses ami öv nélkül bármekkora kanyarban a helyén tart, egyikről sem mondanék le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!