Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Piros lámpán átmenni?

Moczó Péter kérdése:

Piros lámpán átmenni?

Figyelt kérdés

Sajnos történt egy olyam eset hogy átmentem a piros lámpánál kanyarodó sávban még sárga volt amikor gázt adtam neki de azonnal atváltott pirosra ;(

1péve vezetek még soha ilyen soha nem fordult elő velem.

Lesz ebből büntetés kapok pontott a jogsimra?

Az autó anyukám nevén van én mèg üzembentartónak sem vagyok bejegyezve!

2016. júl. 12. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb. Már 20-szor velem is megtörtént 5 év alatt de eddig egyetlen büntetést sem kaptam. Ha nem látta rendőr akkor felesleges ezen izgulni.
2016. júl. 12. 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Rendőr gondolom nem állított meg.

Volt-e kamera ami ezt rögzítette? (Nem sok helyen van.)

Ha nem akkor ennyi volt, no para.

Amúgy vezetheted anyukád kocsiját, nem kell hozzá üzembentartónak lenni. Sőt magyarországon saját kötelező biztosításodnak sem kell lenni ehhez. Nagyon megengedő a rencer.

2016. júl. 12. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenen kár izgulni ha van is kamera átlagban fel tudják mérni, hogy volt-e esélyed megállni vagy sem. Én kb 1 hete szaladtam bele, 70-es táblánál kb 65-el mentem és egyszer csak a lámpa kb 3 mp alatt váltott pirosra, abszolút esélyem nem volt megállni.
2016. júl. 12. 13:54
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
nem lesz ebből semmi, ilyen lófasz eseten nem kell agyalni
2016. júl. 12. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:

ha nem tudsz megállni akkor át kell menni.

ha hirtelen fékezel le nagyon rövid távon akkor előfordulhat hogy beléd jönnek hátulról.mert a követési távolság sokaknak ismeretlen fogalom

2016. júl. 12. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!