Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a különbség a dízeles és a...

Mi a különbség a dízeles és a benzines autók között?

Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 13:49
1 2 3 4 5
 11/42 Tomcatters ***** válasza:

8#(53%) fejezd mar be ezt a h.seget,hogy egy 1.8-2 literes benzines nem megy jól, mert ettől mar egnekall a hajam ........ 2 literes szivo benzin siman megy ugy mint egy 2 pd vagy cr

Hány éves vagy 10???

2016. júl. 10. 19:26
 12/42 Tomcatters ***** válasza:
#9 -es akart lenni !!
2016. júl. 10. 19:27
 13/42 anonim ***** válasza:
Nincs olyan sok különbség. Én nagy dízeles vagy.
2016. júl. 10. 22:29
 14/42 anonim ***** válasza:

Életkortól és a felépítésétől függ, meg attól milyen kocsiba van. Annyira eltérő tud lenni már mindkettő.

Ezen infók hiányában nem sok mindent lehet mondani eddig.

2016. júl. 10. 23:09
 15/42 anonim ***** válasza:
Na mondjuk azt a fele akkora szervizköltséget én erősen átgondolnám. Felesleges itt ilyet kérdezni, mert szinte csak elfogult emberek vannak, felhasználói szempontból meg annyi a lényeg hogy mást tankolsz bele. A működésükről az eltérést wikipédián is megtalálod, a többit meg csak tapasztalni lehet, itt jóformán csak a két oldal légből kapott félig meddig igaz állításait lehet olvasni. Mellesleg akkor már miért is megbízhatóbb alapjában véve egy benzinmotor? Legálabb ilyen hülyeséget ne írjunk így le.
2016. júl. 11. 01:13
 16/42 Tomcatters ***** válasza:

#15 Miért lenne hülyeség ?????.... egyszerű.... Azért megbízhatób alapból ..... mert... Nincs benne kettőstömegű, nincs benne turbó , nincs benne magasnyomású rendszer... azaz hülyebiztosabb, magyarul egyszerűbb.

Én pont nem az vagyok aki elfogultan ír !!!! Csak leírtam az igazat ...

2016. júl. 11. 06:24
 17/42 Tomcatters ***** válasza:
Ja , és dpf sincs benne
2016. júl. 11. 06:26
 18/42 anonim ***** válasza:
turbóbenzint szinte semmivel sem olcsóbb szerivizeltetni mint egy turbódízelt.Ezek már elveszítették a régi egyszerűségüket.Tom nem értem miért lázadsz?Akinek nem számít a fogyasztás az nem 1.8 és 2.0 szívóbenzint fog venni....
2016. júl. 11. 07:25
 19/42 Tomcatters ***** válasza:

En nem lázadok,csak leirtam,hogy mar egy 1.8-2.0 literes azivobenzinnel is lehet dinamikusan haladni.

Szerintem egy 2 literes szivobenzinnel vs 2 literes tdi vel ,már bőven lehet dinamikusan haladni amellett,hogy a benzines többet fogyaszt

[link]

2016. júl. 11. 07:29
 20/42 Tomcatters ***** válasza:
A turbóbenzint valóban nem olcsóbb szervizelni
2016. júl. 11. 07:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!