A férfiaknál az autóipar/motoripar iránti szenvedély genetikai eredetű lehet?
A legtöbb férfi, akit ismerek, imádja az autókat, ha nem azokat, akkor a motorokat.
Az unokaöcsém még csak 13 éves, de ránéz oldalról egy autóra, már mondja a márkát, típust, mitől meddig gyártották...stb
Ugyanígy, a családban a legtöbb férfi ilyen.
Én nőként , szeretem az autókat, de nem vagyok élő wikipedia.
Nálam a lényeg egy autóban, hogy szép legyen, legyen benne légkondi, kényelmes legyen, lehessen vele normálisan előzni és ne olyan legyen, hogy nyomod a gázt és elalszol mire felgyorsul.
Ja, és ne fogyasszon 7 liternél többet.
Az autó egyfajta erőszimbólum. Kiterjeszti ,növeli az egyed gyorsaságát az erejét és szabadságot ad. A nők meg jobban buknak az autós pasikra, a drága autósokra meg aztán főleg. Na most ezt adjuk össze, és máris kiderül ,hogy átlag férfi miért érez késztetést ,hogy érdeklődjön a kocsik iránt.Alapvetően a nők miatt ,akármilyen furcsa is ez ,és be sem vallják,de menő kocsiban magukat is menőbbnek tartják és megnő az önbizalmuk jobban megy a csajozás...
Genetikával azért nem lehet magyarázni mert az autó kb 150 éve van jelen,és ennyi idő nem elég semmilyen globális genetikai változáshoz.
semmi köze a genetikához...az evolúció nagyon lassen reagál a technika rohamos fejlődésére..
csak szét kell nézni a világban, milyen férfiak vannak...sem írni, sem olvasni nem tudnak, autót nem tudnak vezetni, csak a fegyverekre izgulnak..
amúgy a kérdező nem nő, a stílusa elárulja..minden héten kérdez valami hasonló marhaságot.
Szerintem meg mindkettőnek van egy bizonyos szenvedélye, csak másképp. A férfi mechanikailag, erőre, működésre izgul rá, egy nő a kinézetre, kényelemre, csendességre, vezethetőségre stb. Bár persze a kettő valamilyen szinten össze is függ.
Hogy miért a férfiaknál, talán mert anno a lovaskocsikat se nők vezették javarészt, mert nehéz munka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!