Autóvásárlásra gyűjtés. Nálad hogy volt?
Az autó nálam leginkább használati tárgy, ezért úgy vagyok vele, hogy nem költöm az összes pénzemet autóra.
Ha mégis beleesek egy automobilba, akkor is legföljebb a kis KP vagyonkámnak csak a 20-25%-át fordítom autóra. De többnyire még annyit se. Ez csak pár millió forintos autókat jelent. Ha ennél drágább akkor nem veszem meg. Nem gyűjtök, nem spórolok autóra. Autó miatt nem fogok lemondani dolgokról. De így vagyok például az ingatlan ügyekkel is.
Az első autómat kaptam. Bontóba akarták küldeni, nekem meg nagyon kellett egy autó munkába járni. (Vidék) Volt annyi pénzem, ami az átírást, a biztosítást és a hirtelen cserélendő alkatrészeket kifutotta. Fél év alatt, apránként fel lett újítva.
Most a következő autóra gyűjtök. Ha minden jól megy a télen meg tudom venni.
A munkahely bevállt. Átlagban havi 80-100 ezret félre tudok rakni. Ennek az az ára hogy hétköznap nincs túl sok szabadidőm. Reggel megyek, este jövök a munkából.
Nem tudom neked ebben mit annyira nehéz felfogni, mivel félretenni nem tudok pénz kocsira, így csak akkor lesz ha valahonnan öröklök rá. Ezen mi a nehezen felfogható? Ja hogy a rokonok meghalnak? Képzeld ez normális, akármennyire is fáj, az a nem normális ha valaki azt képzeli mindenki örökké él.
Ha tudnád hány ember építi fel a saját életét így, mivel máshogy nem tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!