Vegyek fel hitelt autóvásárlásra?
1,4 M-ért szeretnék venni egy használt autót. Első saját autóm lenne. Jelenleg van 1 M Ft készpénzem. Havonta ha nagyon muszáj lenne, kb 100 e-t tudnék félrerakni.
Tehát végül is 4 hónap alatt össze tudnám szedni az autó árát hitel nélkül is. (Átírásra megvan a pénzem.)
Nagyon szeretnék venni egy autót, de azért nincs rá égető szükségem. Szóval ezt a 4 hónapok valahogy csak kibírnám.
Vagy van a másik lehetőség, hogy hitelt veszek fel rá. Nem szívesen adósodnék el. Eddig soha nem vettem fel semmilyen hitelt. Nézegettem a kalkulátorokat. A legrövidebb futamidő is 12 hónap, amíg 35 e-t kéne törleszteni.
Ti mit csinálnátok?
Köszönöm, én is efelé hajlok. Bár a kamat összesen 12 hónapra is csak ilyen 50e Ft körül van, ami az autó árához képest nem vészes.
Meg az is a bajom, hogy olyan jókat hirdetnek most, ahogy nézem a hasznaltauto.hu-t. Majd a fene megesz, hogy vajon mi lesz 4 hónap múlva?!
Neked is köszönöm. Hát igen, ez tart vissza engem is...
Végül is 4 hónap az nem olyan rengeteg idő.
Jól mondja az előttem szóló:igenis szemtelen ajánlatot kell tenni,mert most mindenki szabadulni akar vmitől,és odaadja annyiért is.Csak egy kicsit győzködni kell.
Másik fontos dolog,hogy most nagy a kínálat:nézz meg,próbálj ki sok autót.Amelyiket első szóra nem indítják,nem próbálhatod ki:azt hagyd a pi...ba!
Nem kell az első autót megvenni,csak mondd,hogy meggondolod.Nagy a kínálat,ez értünk van,nem pedig fordítva!
Ha 1.4-ért akarsz venni,akkor számíts rá,hogy ha nincs szerencséd,akár 200-300 ezret is rá kell áldoznod.Motor,fékek,olajak szűrők cseréje,és ami csak menetközben pl..egy hibakód megjelenésével derül ki.Én 3 hónapja vettem egy autót:790-ért,és már 350-et ráköltöttem.Szóval okosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!