Fiatal legényeknek a piros színű autó nem passzol? Mert azt mondják, hogy nagyon csajos.
Simán nem csajos.
86 vagy 109 le-s?
Nincs olyan, hogy "csajos" vagy "pasis" autó, csak ez is valami emberi beteges kitaláció.
Vannak nők, akik kishitűségeik miatt a kisebb, és más okból a színesebb autókat preferálják.
Egy piros VW Beetle sokak szerint csajos, de ha ez a piros szín egy Ferrarival van párosítva, akkor az már "pasis" autó.
Nyilván egy Polski és egy Hummer közül mindenki ez utóbbit választaná (függetlenül a színtől), de pasik között égőbb ha csak egy kis piros autóra van pénz.
Hát hallottam már proli népeket akik szerint 8uz1s fiúnak a piros autó.
Szerintem meg használt autónál első az állapot és egyéb paraméterek, az utolsó dolgok egyike a szín. Használt autónál már nem lehet ennyire válogatós az ember.
Én nő vagyok, de mégsem tetszik a piros. Nekem csak a fekete autók tetszenek. Szóval ha látnálak piros autóval nem arra gondolnék, hogy lányos, hanem, hogy jobban tetszene nekem feketében :)
A lényeg, hogy olyat vegyél, ami neked tetszik. Ha a piros az, akkor piros.
Nekem meg fekete van, mert én azt szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!