Ha kocsit vezetek és pl 2-esbe vagyok akkor meg állok a piros lámpánál akkor vissza kell váltani, vagy üresbe vagy sem? Lefulladhatok vagy valami? (Holnap lesz az elsó forgalmim. )
"Most lesz az elsó forgalmi órám!Még nem vezettem semmit,nem si ültem elöl a vezetőülésben 1x sem.."
Vagy szándékosan trollkodsz, vagy nem tudod mit beszélsz.
Senkit sem visznek forgalomba, mielőtt a rutinpályán nem szerzi meg a forgalomhoz szükséges minimális járműkezelési-biztonságot.
Az pedig nem megy máshogy, mint hogy a vezetőülésben ülsz.
"Nincs rutinpálya.. igaz,hogy pl parkolóban,itt ott lehet...,"
Megint kamuzol!
Nincs olyan autóiskola, aminek ne lenne zárt, a közúti forgalomtól független oktatópályája ( ha nem is a sajátja, de bérelt). Egyszerűen nem kapna működési engedélyt, így nem is kaphatna vezetői engedélyt aki oda jár.
Sem parkolóban, sem "itt- ott" nem lehet az alapokat átadni. A forgalomban vezetéshez oktatási naplót kell vinnie az oktatónak, abban szerepel, hogy a tanuló hol mennyit vezetett.
Ki az a majmóca oktató, aki bevállalná, hogy te az első métereden meghúzol egy 30 millás Mercit, és neki két éves fizetése rámegy a kárra - plusz elveszik az oktatói engedélyét?!
Részemről ez itt befejezve.
Biztos lesz még aki komolyan vesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!