Ha kocsit vezetek és pl 2-esbe vagyok akkor meg állok a piros lámpánál akkor vissza kell váltani, vagy üresbe vagy sem? Lefulladhatok vagy valami? (Holnap lesz az elsó forgalmim. )
#9# Néhány éve eltörölték a rutinvizsgát, a rutin (manőverezési) feladatokat is a forgalmi vizsgán kell bemutatni a tanulóknak (megállás-várakozás, egyíves megfordulás, parkolások), sok oktató valóban nem rutinpályán kezdi az oktatást, de nem is belvárosi forgalomban.
Én is közúton ültem először a kormány mögé, amit furcsállottam is, de utólag azt mondom jó volt az úgy... egy zsáktelepülésen voltunk, ahol nem hogy átmenő forgalom nem volt, de forgalom is alig, arra viszont tökéletes volt a helyszín, hogy kezdetektől fogva kellett figyelni a környezetet is.
Természetesen az oktató felelőssége ilyen helyeken lényegesen nagyobb, mint bent a rutinpályán, de tény, hogy a többségük hasonlóan kezdi az oktatást, közúton.
"És,ha pl 1 kereszteződésben meg állok kb 2-3 msp-re pl 2-3masba vagyok akkor vissza kell váltanom,vagy nem?"
Ha megállsz akkor lefullad az autó. Be kell rakni üresbe ha már úgy érzed, hogy rángat. Továbbá 2-es3-asban el se bírnál indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!