ETZ-ből melyik lenne ideális?
Figyelt kérdés
Van egy simsonom, amit itthon felújítottunk mi magunk, a legjobb alkatrészekből amit kapni lehetett, 60 köbcentis lett.De körülbelül az első hónap után azt éreztem hogy kevés nekem a gép.Egy ETZ-n gondolkodnék, de nem tudom hogy melyik lenne a megfelelő.A 250-es, és a 251-es kinézete nem nagyon tetszik, a 125/150-esek nagyon szépek, de kérdésem az hogy tudnak-e produkálni a kis ETZ-k olyan 90km/h-s utazósebességet? Van bennük erő? Lehet vele menni mondjuk 100km-es túrákat? 2 Személlyel hogy viselkedik? És nem szeretném 1-2 év alatt kinőni.2016. júl. 6. 23:13
11/12 anonim válasza:
NEM AKARLAK AZ MZ-RÖL LEBESZÉLNI , NEKEM IS VOLT 250-S DE CSAK MZ LEHET? ÉS MÉG SZÉP EMLÉKEIM VANNAK RÓLA , DE MÁR ÁTNYERRGELTEM SUZUKI BANDITRA
12/12 anonim válasza:
250es. 125/150es etznek 70-80 az utazója 100 a vége ha jó állapotú,2 személlyel nem bírja az 5. fokozatot,vagy csak kínlódva.250es 90-100 utazó 120-130 a vége,és 2 emberrel is birja a 90et.Kis etz-t felejtsd el,letúrnak az útról külterületen. Elkell szomorítsalak ezeket 1-2 év alatt lazán kinövi az ember,hiszen egy mai átlagautó is sokkal mobilisabb,a 20 le nagyon kevés.Álló helyből 50-60 ig nagyot gyorsulnak de 60-70ről már vérszegények,előzést is megkell gondolni.De ettől függetlenül én is szeretem az enyémet 5 éve hajtom,hatalmas filingje van,megnézik az emberek.A silányutángyártott alkatrészek rontják le az amúgy megbízható motorok értékét sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!