Nekem elég jó lenne a 170-175 centi... 163 centis vagyok s nekem KELL a telitalp és a motorom súlya sem mellékes, ez akadályozott meg a rendes, kortlátlan jogsi megszerzésében (szerencsére azóta A2 lett a korlátozott, az pedig nekem már mindenre bőven elég). Bár állítólag lett volna megfelelő motor, ha nem is alapból, de lecsökkentve az ülésmagasságot, de akkor még nem tudtam róla. Sokkal kényelmesebb, ha szinte bármelyik motorra felülhetsz biztonságosan.
Tudom, hogy akármilyen magas motort lehet vezetni alacsonyan is, de én nem vagyok olyan bátor.
Magas embereknél is problémásak némely motorok, nem kényelmesek számukra a kicsik. Aki közepes magasságú, annak a legjobb ilyen szempontból, azt hiszem.
De ha valaki pl. kicsi és odavan a cruiserekért, annak annyira nem rossz. Nálam ez igaz, de a nagy cruiserek nehezek voltak s amúgyis érdekelnek más motorok is.
Úgyhogy igenis hiányolok néha vagy 10 centit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!