Kaphatok e büntetest? Többi lent
Egyik ismerősöm vett egy rendöri kek villogot. Es autopalyan azzal szorakozott ugy h en is melette ültem.
Valaki fel irta a rendszamat es kimentek a rendőrök hozza masnap.
Nem mondta el ki ült melette most eltelt 2honap.
Kapott 240.000ft büntetést..most azzal fenyeget hogy bemegy a rendörségre es meg mondja ha nem fizetem minimum a felet ki..de hat barkire foghatja bizonyitani nem tudja..
Jó kis ismerőseid vannak. Kizárólag ő a felelős a baromságaiért. Még ha te biztattad volna, hogy megvegye és használja, akkor is. Nem kell semmit sem bizonyítania, mert vagy körberöhögik, vagy még ezért is megbüntetik.
Ha haverok vagytok, s tényleg te is kapacitáltad erre, akkor illene beszállnod neked is a fizetésbe, de ez csak becsület kérdése, s nem jogi követelmény.
De követelni rajtad semmit nem követelhet, ha egyedül ő a hülye, vagy ketten együtt, akkor sem.
Nem tudja bizonyítani, hogy te ültél mellette, és a rendőrséget nem is érdekli. Ha a sofőr gyorsan hajt, akkor se büntetik meg a hátul ülő nagymamát...
Tehát hivatalosan nem vagy felelősségre vonható.
A kérdés az, te voltál-e az ötletgazda, vagy az ő ötlete volt és te csak csatlakoztál? Mert akkor becsületbeli ügy a dolog, ahogy fenn leírták.
Még annyit, hogy erősen elgondolkodnék egy olyan barátságon, ahol a haverom ilyen stílusban megfenyeget hogy felnyom, ha nem perkálok. Még ha fizetsz is, innentől ez nem barátság szerintem...
Amugy se vagyunk mar baratok...mert egy ketszinü az alak.
Ö talalta ki hogy vesz egy ilyet es hogy akkor ezzel szivatja az embereket. Nem mondtam hogy ne csinalja. De en öt erree nem biztattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!