Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kaphatok e büntetést amiatt...

Nemnyúl Kálmán kérdése:

Kaphatok e büntetést amiatt ha nincs elöl rendszámom és atmegyek egy "szupertraffi" alatt?

Figyelt kérdés
m3 bevezetőn mentem 50es táblánál 50el és be is voltam kötve de elöl nem volt fent a rendszámom...ezért is büntet ez a tetves szar?

2016. ápr. 14. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a " tetves szar " pont arra van, hogy kiszűrje azokat akik valamit nem szabályosan tesznek például nincs rendszámtáblájuk elől. Ha megnézel egy ilyen traffi oszlopot, nem csak egy irányba néáznek kamerák... :D Hétulról is jól mutat sok mindent.
2016. ápr. 14. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Miért is lenne "tetves szar"?Be kell tartani a szabályokat és máris kevesebb csekket kell befizetni.
2016. ápr. 14. 21:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen de jó hogy itt mindenki milyen szabályos közlekedő :D vicc
2016. ápr. 14. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Vicc vagy nem, legalább nem kell büntetéstől tartani. De tudjuk, szemetek vagyunk mert betartjuk a szabályokat. :D
2016. ápr. 14. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy büntetne. Mivan ha útközbe hagytad el? Persze ha nem jelented be pár napon belül a rendszámtábla eltűnését, és nem igényelsz újat az már más tészta...
2016. ápr. 15. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem megvan az esély rá, hogy megbüntetnek.

Mondjuk, ebből pénzt szedni be egy ökörség részemről.

Zebrát figyelné egy ilyen rendszer akkor lenne valami haszna.

2016. ápr. 28. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!