Gall69 kérdése:
Tisztelt régi/új Renault tulajdonosok! Melyik a legjobb Renault motor?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert van két típus, ami nagyon tetszik nekem, de úgy tudom, egyiknek sincs kiforrott, megbízható motorja. Melyik motorral érdemes keresni az adott típusokat! (Espace 1996 - 2002, Vel Satis)(Az eladó példányok közt sok a motorhibás.)2016. jún. 30. 20:59
1/4 anonim válasza:
Az espace még vállalható, valamilyen alap benzinmotorral, a vel satist viszont felejtsd el. Egy bukott, drágán fenntartható konstrukció. Nem csak motorhiba jellemző rá, az elektronikája is egy rakás francia puding. Alkatrészt vagy nem találsz hozzá, vagy ha találsz is, arany áron adják.
Szerelőt sem egyszerű találni. Kevesen értenek hozzá, és ők sem szeretik csinálni.
Jobban járnál egy VS Sharannal. Nem tökéletes az sem, de kapsz hozzá mindent, tűrhető áron és sokan értenek is hozzá.
2/4 anonim válasza:
Vel Satisba egyedül a 3.5 benzinest lehet ajánlani nyugodt szivvel. A 2.2 DCI 100%, hogy előbb-utóbb beadja az unalmast. A 3.0 DCI-ről olvastam rosszakat, pedig a tapasztalatom az, hogy egész sokat birnak. Ha ilyen autóban gondolkoznék, lehet hogy vennék egy 3.0-ás Vel Satist, mert ilyen olcsón ilyen autót kapni lehetetlen másból. Még akkor is megéri, ha egy év múlva leadod a vasba.
3/4 anonim válasza:
Vel Satis: dieselt semmiképp. A 3,5 V6 az Nissan motor, ha bírod tankolni, nem lesz gondod vele.
Espace: ott is inkább benzines, 2,0 vagy 2,0 T.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat. Üdvözletem mindenkinek!
2016. júl. 1. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!