Nektek hogy tanitották, hogy mennyinél váltsatok fel?
Na meg műszaki részről ugye az egr szelep se köszöni meg a tartós kis fordulatot, néha nem árt odalépni neki tartósan, hogy a lerakódások leégjenek róla.
Nekem ezzel nincs gondom, mert a kényelmes városi krúzolást (ami nálam 10%) mindig tempós autópályázás követi, vagy egy tartós országúti szakasz.
Nekem a vezetési stílusom olyan, hogy jobban kedvelem a nyomatékból autózást. 3000-nél a max nyomatékát leadja az autó, 6000 felett írja a könyv a maximális 220 lóerőt, de mindig meg kell találni az optimumot, ahol a nyomaték, és a lóerő keresztmetszetet alkot, és a legjobban működik a motor. Nálam ez 1300-3500, vagy tempósabban 2000-5000.
De 5000 fölé eddig csak 1-2-szer vittem.
Egy kis kiegészítés az előbbiekhez.
12.
A lepontozással ne foglalkozz, az autózás egy olyan témakör, ahol mindenki "szakértő", és sok ember azt gondolja mindent jobban tud a másiknál.
A másik meg, hogy az egyik kocsi azt szereti ha pörgeted (japán szívómotorok) a másik meg nyomatékból megy jól. Szóval ami az egyik oldalról hasznos lehet, az másnak lehet érthetetlen, és lepontozza.
Ide tényleg csak olyanok járnak többségbe, akiknek fogalmuk sincsen az autókról ? :D
Egyébként csak kivancsiságból, aki lepontozott miért is ? :D
Mert leírtam,h 7500 korul váltok(És akkor???) .
Nézzetek utánna .. vannak bőven olyan autók amik 7000-fölött tiltanak .
Ilyen az enyém is :) sőtt van amelyik 8600 rpm felett :)
Thx :)
Biztos olyan pontozott le aki megunta, hogy a ricer hülyegyerek a piroslámpánál tiltásig bőgeti a kályhacső repedtfazék kipufogós szarját. Mármint párhuzamot vont a kettő között. Vagy csak szimplán nem vagy szimpatikus pár embernek és mindenhol ahol a nevedbe belefutnak, lenyomnak.
Engem múltkor is lenyomtak eléggé, mert el mertem mondani a véleményem, ami amúgy nem is volt még csak bunkó se, válaszolni nem hajlandók, indokolni, akármi, de sunyiban a lepontozgatásokat szórják ezerrel. Ilyen ez a Gyakori...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!