Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek hogy tanitották, hogy...

Nektek hogy tanitották, hogy mennyinél váltsatok fel?

Figyelt kérdés
Nekem azt mondja az oktató "1500-on már válts el",ha 1800 már szólni akar 2000-en meg már "figyelj oda már csak 1400at keresek miattad óránként spórolj a dizellel"
2016. jún. 19. 16:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Elképesztő, hogy mik vannak, nem is az hogy spórol meg lopja az üzemanyagot, hanem hogy tudatlan új tanulóvezetőt ver át és tanít helytelenül vezetni, milyen tanár, oktató az ilyen, szembeköpi a saját hivatását. Nekem szerencsére normális oktatóm volt anno, de ha ilyet fogtam volna ki elég hamar satu az út közepén, jól rávertem volna egyet a szájára aztán otthagytam volna, menjen ahova akar, nem kellett volna többet melléülnöm. Van száz másik autós iskola is. Bár gyanítom sok helyen vannak ilyenek, nem egyszerű.
2016. jún. 19. 20:40
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Miért lettem így lepontozva?Valaki erre játszik,hogy lepontozgasson? :D Leírtam a saját tapasztalataimat. Legyen jó napja,erre is rányomhat :)
2016. jún. 19. 21:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Tessék, felpontoztalak. Amúgy meg itt szokás lepontozni, ha még nem tűnt volna fel, nem a magas intelligenciaszintű emberekről híres ez az oldal. Valamikor teljes korrekt írásokat húznak le, mert épp valakinek zsibbad az egyik ujja.....
2016. jún. 19. 21:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Na meg műszaki részről ugye az egr szelep se köszöni meg a tartós kis fordulatot, néha nem árt odalépni neki tartósan, hogy a lerakódások leégjenek róla.

Nekem ezzel nincs gondom, mert a kényelmes városi krúzolást (ami nálam 10%) mindig tempós autópályázás követi, vagy egy tartós országúti szakasz.

Nekem a vezetési stílusom olyan, hogy jobban kedvelem a nyomatékból autózást. 3000-nél a max nyomatékát leadja az autó, 6000 felett írja a könyv a maximális 220 lóerőt, de mindig meg kell találni az optimumot, ahol a nyomaték, és a lóerő keresztmetszetet alkot, és a legjobban működik a motor. Nálam ez 1300-3500, vagy tempósabban 2000-5000.

De 5000 fölé eddig csak 1-2-szer vittem.

Egy kis kiegészítés az előbbiekhez.

12.

A lepontozással ne foglalkozz, az autózás egy olyan témakör, ahol mindenki "szakértő", és sok ember azt gondolja mindent jobban tud a másiknál.

A másik meg, hogy az egyik kocsi azt szereti ha pörgeted (japán szívómotorok) a másik meg nyomatékból megy jól. Szóval ami az egyik oldalról hasznos lehet, az másnak lehet érthetetlen, és lepontozza.

2016. jún. 19. 21:19
 15/19 Tomcatters ***** válasza:
27%
Engem is lepontoznak állandóan, csak mar nem foglalkozom vele :)
2016. jún. 19. 21:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Én 2-3000 között váltok el attól függően, hogy mennyire akarok intenzíven gyorsítani. Az én kocsim nem igazán szereti a 2000 alatti fordulatot, ott nem igazán van nyomaték (benzines :D ). Az oktatómnak is egy 1.4-es G Astrája volt, azt is hasonló tartományban használtam, de szerencsére ő nem volt spórolós, nem szólt, ha esetleg 2000 fölé ment a fordulatszám. Sőt, előzésnél általában el is várta, hogy visszaváltsak és egyen erőtartalék, aminek most is látom hasznát még ha ma már nem is mindig váltok vissza, de jó volt, hogy megtanította.
2016. jún. 20. 01:53
 17/19 Tomcatters ***** válasza:

Ide tényleg csak olyanok járnak többségbe, akiknek fogalmuk sincsen az autókról ? :D

Egyébként csak kivancsiságból, aki lepontozott miért is ? :D

Mert leírtam,h 7500 korul váltok(És akkor???) .

Nézzetek utánna .. vannak bőven olyan autók amik 7000-fölött tiltanak .

Ilyen az enyém is :) sőtt van amelyik 8600 rpm felett :)

Thx :)

2016. jún. 20. 05:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Biztos olyan pontozott le aki megunta, hogy a ricer hülyegyerek a piroslámpánál tiltásig bőgeti a kályhacső repedtfazék kipufogós szarját. Mármint párhuzamot vont a kettő között. Vagy csak szimplán nem vagy szimpatikus pár embernek és mindenhol ahol a nevedbe belefutnak, lenyomnak.

Engem múltkor is lenyomtak eléggé, mert el mertem mondani a véleményem, ami amúgy nem is volt még csak bunkó se, válaszolni nem hajlandók, indokolni, akármi, de sunyiban a lepontozgatásokat szórják ezerrel. Ilyen ez a Gyakori...

2016. jún. 20. 09:13
 19/19 Tomcatters ***** válasza:
Akkor nem vagyok egyedül, :D na mindegy, egészségükre :)
2016. jún. 20. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!