Szeretnék venni egy BMW 318ti Compact-ot. Mit kell tudni róla?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam sokat kell szervizelni... Amit én néztem ki az 700000FT+ átírás. Mivel nemtudom egy összegben kifizetni,arra gondoltam hogy 2-3 év részletekben lenne megoldható. Kereskedésből hoznám Pestről Zalaegerszegre,és kicsit félek hogy tényleg sokat kell rá majd költeni. Szerintetek megéri?2016. jún. 19. 06:51
1/9 A kérdező kommentje:
195000km van benne. Gondoltam fontos lehet.
2016. jún. 19. 06:55
4/9 anonim válasza:
persze,hogy a lista elején vannak a prémiumok,de ezekben jórészt csak az új autók vannak benn.Drága autóhoz újan drága minden.Régi autóhoz viszont már nem olyan vészesek az árak.
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg, ha nincs rá pénzed.
6/9 anonim válasza:
Ja, és nézd meg, az összes öreg autóban 195.000 km van, mert 200.000 km a lélektani határ sokaknál. Vissza van tekerve az órája, ez majdnem biztos, utána meg ki tudja, mikor mi megy tönkre az autóban.
7/9 anonim válasza:
Mit kell tudni róla?
Lemondani. Lemondani kell tudni róla.
8/9 anonim válasza:
bírom ezeket az utcán menőnek hiszem magam figurákat még 1 milliot sem ér a kocsijuk azt is hitelezik és nagykirályok :D
9/9 anonim válasza:
Szóval összességében az a lényeg, hogy nem engedélyezzük, hogy megvedd a kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!