Autóvásárlás, jogsi nélkül?
Figyelt kérdés
Még nem mentem át a forgalmi vizsgán (megbuktam egyszer, nemsokára próbálom újból), de egy ismerősöm használtautó kereskedésében felbukkant egy autó, amit meg szeretnék venni, mert ritka jó vételnek tűnik, ismerjük az előző tulajt is, az ár is baráti, a kocsi is tetszik. Kell-e bármilyen ügyintézéshez jogosítvány, vagy így is megvehetem a saját nevemre az autót?2016. jún. 18. 14:50
11/12 anonim válasza:
Lol, tehát azért vagy offtopik, mert tudod, hogy az offtopik válaszodra majd érkezik másik offtopik reakció? Logikus.
12/12 A kérdező kommentje:
Miquel: le van írva a kérdésben: ismerem az előző tulajt. Ismerte az egész család akkor is amikor megvette újonnan. Tudjuk és szervizkönyv is van arról hogy márkaszervizbe járt.
Holnap veszem meg, köszönöm a válaszokat. :)
2016. jún. 27. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!