Autóvásárlás, jogsi nélkül?
"felbukkant egy autó, amit meg szeretnék venni, mert ritka jó vételnek tűnik,"
Na, ezektől mentsen meg az isten!
az autó, mint árucikk vásárlása nincs jogosítványhoz kötve..a járókeretes nagymutarom is vehet a nevére autót, aztán én járhatok vele..
szóval bemész, kezedben a köteg pénz, rámutatsz a járgányra, hogy azt kéred csomagolni...fizetsz, örülsz..aztán mehetsz a kormányhivatalba, meg egyéb helyekre...sehol nem fogják megkérdezni van-e jogsid..
ugyanis kert virágtartónak is használhatod..vagy csak úgy..
ha meg addig el kell vinni valahová, megkéred a havert, hogy vigyen el a járgányoddal...
Miquel nevű felhasználó válasza:
"felbukkant egy autó, amit meg szeretnék venni, mert ritka jó vételnek tűnik,"
Na, ezektől mentsen meg az isten!
---
Nem neked veszi hanem magának. Nem mindegy? Mit szólsz bele?
Mit szólok bele? Én legalább a kérdésre válaszoltam, nem úgy mint te.
Arra akartam utalni, hogy az ilyen alkalmi vételek szoktak a legzsebbenyúlósabb projektek lenni. Az ember úgy van összerakva, hogy hisz a mesékben. Azt hiszi, egyszer neki is lehet szerencséje, és ez a pillanat most jött el. Fellelkesül, és nem látja a fától az erdőt.
40 éve vezetek, jó néhány autót vettem eközben, tehát ismerem a dörgést.
A kérdés az volt, kell-e a vásárláshoz jogosítvány, nem az, hogy szerinted a kiszemelt jármű így látatlanba, hasraütéssel milyen állapotú.
Negyven éve vezetsz, és? Ettől még teljesen irreleváns (és lekezelő) a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!