Hogy működik ez a dolog?
nem rossz autó, SŐT! egy stílusos, ritka, szerethető autó, mint az összes "olyan" olasz, ne higgy neki, ő járjon csak a mutyukijával egész életében...
amúgy szerintem várd meg még eltörlik a reg.adót, addig használdd P-s rendszámmal(asszem 18k+illetékek egy félévre).
ami fontos: adásvételit mindenképpen írjatok, ha a yard bárhol megállít azzal igazolod, h nem loptad az autót.
16/F
az a külföldről kocsikat hozunk be dolog szerintem már lefutott...
nincs benne igazán nagy biznisz, csak az 5 évesnél fiatalabb kocsik esetében...
nézz körbe a használtauton, lehet jó vételeket találni.
ha mindenképp külföld akkor inkább németország,
itt elég olcsók, még akkor is ha beleszámítod az oda visza utat, + regadót...
amit érdemes kintről behozni:
-bmw
-mercedes
-opel
-volkswagen
-talán 1-2 focus
ezek túlnyomó többségében strapabíró kocsik.
kerüld a céges verdákat, és a kisteherautónak levizsgáztatott kocsikat
Én is azt mondom, hogy ne vegyél használt Alfát, mert több bánatod lesz benne, mint örömöd. Pedig szerelő én sem vagyok, egyszerűen ez a tapasztalat. Nyilván itt az Alfa klub hű tagjainak a véleménye nem mérvadó, mert ők már minden bizonnyal újszerű állapotra újították a verdájukat, hozzátenném valószínűleg egy kisebb vagyonból.
Száz szónak is egy a vége, Alfát ne.
Honosításilag vannak leírások a neten, írd be a Googléba, még regadó kalkulátor is van.
Én nem hoznák be külföldről autót mert többe kerülhet a regisztrációs adó mint maga a kocsi és még elég sok papír munkát el kell intézni ami + pénz és idő.inkább itt vegyél autót.Kicsit drágább de jobban megéri.
Be amúgy beengednének és mondjuk használhatnál E rendszámot is de az is sokba kerülne és csak rövid ideig használhatod utána ugyan úgy ki kell fizetni és meg kell csinálni minden papírt.
Kedves 22:39!
16 évesen biztosan nagy élettapasztalattal rendelkezel, hogy ilyen kijelentéseket mersz tenni. Biztosan sikeres ember leszel majd, ha felnősz, remélem megtalálod az életben a számításaidat.
(irónia off)
22:39
nem P hanem E rendszám.
Nem mindegy!
Amúgy azt elfelejtettem írni hogy szerintem se olyan rossz autó ha meg van kímélve mert már nekem is volt egy darabig 145 és megvoltam vele elégedve de meg volt kímélve és az ára se volt kevés de megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!