Hogy tudnék nagyon lassan menni? Most váltottunk autót. A régivel ilyet nem tapasztaltam.
Figyelt kérdés
Úgy próbáltam ( parkolóhely kereséskor), hogy 1-esben nagyon picit nyomtam a gázt. Amikor elkezdett picit rángatni a kocsi, kicsit több gázt adtam, és akkor meg viszonylag gyorsan kezdett el haladni a kocsi. Nyilván nem száguldott 1-ben, de ahhoz sok volt, amivel én akartam haladni. Itthon újra próbáltam, de megint nem tudtam nagyon lassan haladni, ahhoz, hogy ne fulladjon le több gáz kellett, de akkor meg "túl gyors" lett.2016. jún. 17. 12:56
11/18 anonim válasza:
Vagy gyengék a motortartó bakok, és ha nyomkodod a gázpedált, elkezd mozogni a motor is meg az egész hajtáslánc, attól tud rángatni mint egy bakkecske úgy, hogy igazából nincs műszaki problémája. Igazából a nagyobb gond az, hogy nem tudsz rendesen vezetni.
12/18 anonim válasza:
"De miért ugrál, ha adok minimális gázt?"
Mondhatni ez normális. Én sz*r autókon tanultam meg vezetni, és még ott tanultam meg egy nagyon jó módszert, vagyis ha nagyon lassan kell menni, akkor kis kuplungcsúsztatás, autó megindul, majd visszanyomom a kuplungot, hagyom gurulni, megint rácsúsztatok, és így tovább. Ha hirtelen kell fékezni, akkor is jó, mert nem kell külön kinyomni a kuplungot, elég csak a fék, mert ugye már állsz a kuplungon. Erős autóknál is jó, amik amúgy mennének alapjáraton, mert kiszámíthatóbb így a viselkedés, van autó ami nagyon megindul már alapjáraton, és nem lehet vele parkolni szűk helyre.
13/18 A kérdező kommentje:
Valóban az a nagyobb gond, hogy nem tudok rendesen vezetni.....sajnos sokan vagyunk ezzel így, ez a mégnagyobb gond.
2016. jún. 18. 08:47
14/18 A kérdező kommentje:
A lekezelést mellőző válaszokat pedig köszönöm, kár, hogy mindig-mindenhol frusztrált emberekkel vagyunk körülvéve, ezáltal mi is frusztrálttá válunk....
2016. jún. 18. 08:49
15/18 anonim válasza:
Ó, remélem az én válaszomat nem lekezelésnek vetted. Mert nem annak szántam. Ha mégis olyan volt, elnézést kérek. Csak abból, amit írsz, számomra az tűnik ki, hogy nincs kellő rutinod az autóvezetésben. De hát ez nem hiba, senki nem született még profiként semmiben.
16/18 Tomcatters válasza:
Én sem lekezelésnek szántam,hogy nézessed meg a benzinszűrőt.... Nálam is ebbol volt a probléma... elsőben - másodikban kigyorsításkor ugrált mint a bakkecske az elégtelen üzemanyagellátás miatt , ha lassan nyomtam mintha tojas lenne a pedál alatt ,akkor nem volt gond :)
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem a kocsi hibája volt. Gyakoroltam, és megy.
2016. júl. 15. 09:55
18/18 anonim válasza:
Örülök neki. Minden autó más. Van, amihez könnyen hozzá lehet szokni, van amihez nehezebben, de gyakorlással mindennek rá lehet jönni a trükkjeire. További kellemes és balesetmentes közlekedést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!