Eltunt a viz a Golf IVbol. A viztartaly nem urlt ki teljsen. Amint kiirta a computer h STOP, megalltam vele es utantoltottem, nem volt semmi gond hazaig, viszont ugyancsak viz fogyasztast tapasztaltam kesobb. Kerdeznem, h mi lehet a baja?
Ha most áll a kocsik, akkor megnézném reggel, a helyedben, hogy mekkora tócsa van, és honnan folyhat a víz.
Valahol szivárog, valószínűleg tömítés lesz, de így nem közlekednék vele. Mert később lehet ebből gond.
Ha nincs tócsa, akkor hova lett a víz? Ez a fogas kérdés.
Mindenképpen szerelő.
Először tényleg alapos szivárgáskereséssel kell kezdeni. Könnyen elkézelhető, hogy egy tömítés rossz és valahol eldugott helyen enged, viszont a forró vason, esetleg csövön el is forr/párolog mielőtt leérne a földig. Ha nem találsz semmit akkor lehet gyanakodni hengerfejre, olaj milyen? Nem habosodik? Erő nem megy el a kocsiból? Kipufogófüst színe milyen? Vízpumpa mikor volt cserélve?
Egyébként a kérdés másik felét nem értem, ha valami rossz és megcsináltatod miért lenne rosszabb utána a kocsi?
Az olaj nem habosodik se nem szinezodott el a viz miatt.Vizpompa nemreg volt cserelve.
Azert tettem fel a masodik kerdest ugy ahogy,mert valaki nekem azt mondta,h ha a motorhoz hozzanyulok,akkor az mar nem olyan,amilyen.Esetlek zakatolhat vagy mas zajokat adhat ki...ettol tartok egy kicsit.Kipufogo fust nem valtozott,viszont amikor huzattam,akkor a hatamnal levo azt mondta,h erossen fustolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!