Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elítélendő hogyha valaki...

Elítélendő hogyha valaki gazdag de egy 15 éves ócska kocsija van csak?

Figyelt kérdés
Szomszédom ilyen, egy 15 éves toyota yarisa van. De közben van 3 nyaralója a Balatonon, 1 Horvátországban és 1 Franciaországban. Meg persze akkora háza van hogy ott lehetne rendezni a bújócska világbajnokságot.
2016. jún. 16. 14:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
...meg 10-szer annyi szétf0sott 15 éves M rendszámos Audi a panelok előtt. Van amelyik panel családnak két Audija is van. Érdekes hogy Mercedest egyet se látok.
2016. jún. 17. 00:09
 22/30 anonim ***** válasza:
82%

Nekem erről 1 cigány család jut eszembe akik mühelyünk környékén laktak.

A házukon nem volt ablak, szakadt macinaci és papucsba járt a férfi altalában. DE tizenmilliós M5 BMW az volt :D néha láttam őket vásárolni...csak a noname 100ft os dolgokat vették...

Szerintem ez nagyon tré dolog...gyakorlatilag hajléktalanok voltak(az a ház amiben éltek...az minden csak nem lakható), szakadt ruhákba jártak, legrosszab ételt italt ették...

Na ez elítélendő...

2016. jún. 17. 12:33
 23/30 anonim ***** válasza:
82%
Ugyanezt a sztorit ismerem csak 2 éves Mercedessel. Szerinted honnan és miből van az autó az ilyen putrilakóknak? Ingyen és lopott. Ha lebuknak a lopott autóval mi a legrosszabb ami történhet? Lefoglalják azt ami amúgyis ingyen volt és megy a börtönbe a főogre ahol legalább enni kap. A minap láttam egy közmunkás ogrét egy olyan márkás mountain bike biciklit tolni ami százezer forint feletti még használtan is.
2016. jún. 17. 13:15
 24/30 anonim ***** válasza:

Azt gondoltam , hogy lopta :D

Nekem az a magas, hogy ménem adja el, hogy ne ilyen szarban éljen.

2016. jún. 17. 13:22
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem ad(hat)ja el mert lopott.

Az a pár hét virítás amíg meg nem bukik megéri neki a pár év börtönt. Ennyit számít a "presztizs"

2016. jún. 17. 14:06
 26/30 anonim ***** válasza:
72%

Hát ennek a cigónak akiről én beszélek jó pár évig megvolt.

Aztán nemléttuk többé őket. :DD Ki tudja miért

2016. jún. 17. 15:32
 27/30 anonim ***** válasza:
12%

Biztos céges autó volt és lízingelte, házat meg nem tud kedvezményesen lízingelni, max bérelni tudna.

Én is úgy kezdem, mikor megvettem az első Audimat, hogy nem tudtam tankolni bele csak 3-4000-ért tizenévesen, aztán eladtam 2 millióval drágábban, utána már nem volt gond fentartani a következőt.

Illetve aranyozással foglalkoztam, Törökbe, Görögbe, volt hogy aranyat találtam a tengerbe még nagyon régen, szóval szerencsés voltam.

De nekem is volt sokéig, hogy lelakott ház előtt állt a csillogó pár éves autó.

Akiket ti írtatok nem értem, hogy miért nem tudtak 100 ezerért bérelni egy szép házat az autó mellé, érdekes... Lopott autó nem lehetett, mert nem nagyon bukik ki csak eladáskor, esetleg eladja keletre fél áron...

2016. jún. 17. 16:01
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Az sokkal nagyobb gáz, ha 20 millás kocsival jár valaki, közben meg üres a hűtője, mert nem győzi fizetni a hitelt a verdára.
2016. jún. 18. 00:12
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

"Az sokkal nagyobb gáz, ha 20 millás kocsival jár valaki, közben meg üres a hűtője, mert nem győzi fizetni a hitelt a verdára."

Az!

Meg amit épp tegnap láttam. Zsír új luxus kombit a tag az útszéli közkútnál mosta a kis hozott vödréből.

Mert autómosóra már nincs 600 forintja :-)

2016. jún. 20. 09:56
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Hiába jösztök mindig ezekkel, hogy háza nincs, de luxusautó van, vagy hogy vödörből mossa a 20 millás autót... Ezek rendkívül ritka, szinte egyedi esetek, nem relevánsak. Azt meg ne számoljátok, ha egy csóró megveszi a 10 éves 7-es BMW-t, mert az már nem drága.
2016. jún. 20. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!