Elítélendő hogyha valaki gazdag de egy 15 éves ócska kocsija van csak?
"Jó, és másfele nem is jár, vagy mi?"
Nemtudom, nem vagyok egy szomszédfigyelő vénasszony, ő is keveset vagy otthon meg én is.
Ez a magyar, az autóval mutatom meg mire vittem és a többi embert is az autója alpján ítélem meg butaság.
Kell még egy-két generáció, hogy ezt kinőjük.
London jobb kerületeiben figyelmeztető leveleket tesznek a range roverek szélvédőjére, hogy városi használatra vegyen egy kis autót, ne szennyezze a környezetet 5x-ösen egy akkora batárral. És komolyan gondolják.
Magyarországon akinek telne egy új luxusterepjáróra az soha többé nem ülne be másba. Miért? Hogy lássák!!
Irigyek vagytok vagy miért érdekel ez annyira titeket?
Nehogy már másnak mondjuk meg, hogy mire költse a pénzét...
Öreg autó nem feltétlen ócska autó.
Nekem egy 18 éves Ford KA-m van, mellette pedig a magyar átlaghoz képest jól keresek és semmi pénzért nem cserélném le. Miért?
Keveset eszik, megszoktuk és szeretjük egymást, bárhol elférek vele, sosem hagyott cserben stbstb.
Mindenkinek szíve joga, hogy mit vezet.
ki igy ki ugy.
én egy oylan legény vagyok ha 500 ezer lenne a zsebembe nem lenne se lakás se semmi meg pénz se akkor is a legnagyobb legerősebb kocsit vennék ami a pénzemből kitellne.
Meg nekem amúgy is előbb volt luxus autóm mint házam.
Mindenkinek a saját dolga, hogy látja jónak.
Az relatív, hogy ki számít gazdagnak. Én nem tartom magam annak. Nincsenek milliárdjaim. De ha összeszámolom a lakásomat, készpénzt, befektetéseket, 45-50 milliót össze tudnék szedni ha nagyon muszáj lenne. Havi szinten kb 100.000Ft-ot tudok félre tenni, úgy hogy nem vagyok a végletekig spórolós, igaz nem is szórom a pénzt. De amire kell arra mindig jut. Tehát kimondottan szegénynek se vallom magam.
Egy 11 éves átlag autóm van. De nekem teljesen megfelel így. Nem vágyom újabb, nagyobb, erősebb, nagyobb presztízsű kocsira, pedig ha ez lenne minden vágyam, lenne lehetőségem megvalósítani. Kinek mi a fontosabb az életben...
Még mindig ezt az arányt érzem normálisabbnak, mint fordított esetben, ha lenne egy több tízmilliós prémium terepjáróm és egy düledező putriban tengődnék valami nyomortelepen.
"Ezt a felfogást sem értem. Egy használt BMW árából nem jön ki egy ház."
Dehogynem, csak nem a leszakadt 20 éves roncsautókat vegyük már alapul, mert én nem arról beszéltem.
19-es
Tényleg, minden második panellakónak új BMW-je van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!