Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira elítélendő az, ha egy nő egy gazdag férfit szeretne?
Nem az elítélendő, ha valaki szeretni tud egy gazdag pasit, hanem az, ha a szeretetének a feltétele a gazdagság.
Ha valaki azért szakít egy kapcsolatban, mert ő átlagos keresetű, míg a párja magasan fölötte van, az az adott ember komplexusa és nem általános igazság, hogy nem szabad ilyennel kezdeni.
"És, ha az kell?"
Áruld már el mi olyan jó a pénzben?
Minden kapcsolat alapja, hogy hasonló a hasonlóval jöjjön össze. Ha te jól keresel, akkor jogos az igényed, ugyanis:
1. Ha jobban keresel, mint a párod, akkor könnyen lehet melletted kisebbségi komplexusa, te meg soha nem fogod tudni igazán "tisztelni".
2. A közös programokat, azok igényszintjét nagyban befolyásolja, hogy milyenek a felek anyagi körülményei. Ha te pl. szeretsz jó éttermekbe járni, vagy nyaralni járni, és a partnered nem engedheti meg anyagilag, akkor vagy ő lesz "kitartott", vagy te engedsz az igényszintedből, ami megint csak nem szerencsés hosszú távon.
Én is úgy vagyok vele, hogy hozzám hasonló anyagi helyzetű partnerrel érzem magam, ami azt jelenti, hogy nálam sokkal csóróbb, vagy nálam sokkal gazdagabb partnerrel sem érezném jól magam igazán!
Lehet azt mondani, hogy a szerelemben nem számítanak az anyagiak... lehet, hogy a szerelemben nem, de egy kapcsolatban nagyon is! Aki élt már tartós kapcsolatban, az pontosan tudja, hogy az "apróságok" mennyire meg tudják mérgezni a kapcsolatot!
Szóval én egyetértek veled, ha azért akarsz gazdag férfit, mert te magad is jól állsz anyagilag (ha eltartatni szeretnéd magad, akkor már gáz lenne, de ebben a formában, ahogy leírtad, ez teljesen érthető, és helyes gondolkodás!!!!)
Mi jo a pénzben?
Megtudod ha nics..
Megtudod ha van..
Na eddig minden válasz normális volt. Ezzel meg le is lehetne zárni, ahogy az első is mondta. Egy részt FEL NEM TUDOM FOGNI, mi a franc érdekelhet ez téged ennyire.
Főleg majd most a tök idegen emberek aztán jól megmondják neked, hüü. Kettő ha ennyire érdekel esetleg keress rá a keresővel, megnyugodhatsz lesz miből válogatnod,
tessék be is írtam helyetted
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=el%EDt%E9len..
bár azért még variálható, pontosabb eredményért. Ja de látom írtad is hogy olvastál pár kérdést és választ, bár akkor ezek szerintem nem konkrétan ilyen kérdést, csak gondolom az épp az napi "lányoknak csak a pénz kell" ember beírt valami ilyet,, igen úgy látom a beosztáson,, mm aha igen holnap Péter fogja ezt oda irkálni a kérdésekhez.
Komolyan egyesek olyan jelentőséget tulajdonítanak ennek az oldalnak hogy az.... öhm szomorú,, és most diplomatikus voltam. Facebookon meglátsz valami hülyeséget akkor mi van? Bár inkább hagyjuk azok után hogy "ÚÚÚ mit likeoljam há mi az hogy likeolnom kell hogy megnézzem" ÚÚÚRISTEN!:O szörnyű! de sajnálom szegény embereket
Amugy ki a legdragabb nő.
A feleség mert az egész fizud oda adod nekki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!