Mi fogja Ennyire vissza?
Figyelt kérdés
2000-es karbis 50-es kör SR-em bármit csinálok, nem megy többet 30-nál. Olyan mintha nem pörögne ki. Mi lehet a baja?/2016. jún. 15. 15:42
1/3 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem, hogy hirtelen gázadásra pedig fullad. Mintha bezabált volna.
Nem tudom, hogy ez számít-e valamit, de közel 2 hónap után lett beindítva, és mikor leraktam, akkor csak melegen csinálta ezt az erőtlenséget, hidegen nem.
2016. jún. 15. 16:09
2/3 anonim válasza:
Inkább kevés üzemanyagot kaphat. Nézd meg milyen színű a gyertya!
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor az lehet esetleg, hogy dugulás van valahol? Őszintén én itthon nem fogok neki szerelni, ha lehet akkor szerelőhöz viszem, csak anyagilag mennyire számítsak. Mert azért az nem lenne jó, ha 50-60.000-et kellene rá költeni..
2016. jún. 15. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!