Komárom - Esztergom megyében melyik autós iskolánál lehet automata váltós autón tanulni?
ilyen nincs? az érdekes pedig én is azon tanulok.de akko' jó tudni hogy az usához tartozom^^
ez itt nem amerika de a 21. század.az automata váltó egy kb hetvenéves találmány.
kérdésre válaszolva meg kell érdeklődni.mivel egyre nagyobb rá a kereslet így van ahol beruháznak rá.de valóban nem minden iskolában van.
Első válaszadó:
Itthon is lehet automata váltós autón tanulni, majd vizsgázni, csak akkor a vezetői engedélybe bele fog kerülni korlátozásként, hogy csak és kizárólag ilyen típusú autót vagy jogosult vezetni. Tehát kézi váltósat nem.
Második válaszadó:
Igen, a megyeszékhelyen az összes nagyobb iskolát végig kérdeztem, de sajnos ilyen lehetőséget eddig sehol nem találtam. :( Kizárólag Budapestem, illetve Pest megyében. Azért reménykedem még. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!