Ti milyen különleges rendszámot láttatok már?
Figyelt kérdés
Én: RAD-104 (a helyi rádió kocsija, frekvenciaszámmal), ANIKO-9, MMM-888 (drabális fekete Mercedes), BMW-xyz, AUDI-xy. Kíváncsi lennék a tieitekre. :)2016. jún. 15. 10:18
11/14 anonim válasza:
PISTI-2
Egy Nissan telekjáró, mindig a helyi kocsma előtt áll Budapesten.
Múlt héten láttam egy IST-100-as rendszámú Mercedest. Ebben persze semmi pláne nincs, az volt az érdekes, hogy már unios rendszám volt. Pedig az I-vel kezdődőek még 2004 előttiek voltak.
12/14 anonim válasza:
BMW-??? (Nem tudom már mi volt a három szám.) Mindez egy kis polskin. :)
KEX, MTZ, meg elég sok egyedi, amik inkább nevek voltak.
13/14 anonim válasza:
"az AAA-003 nagyon sokáig BP-től 30kmre volt használva, egy fekete A3-mas randszáma volt"
Az meg hogy került egy viszonylag fiatal A3-ra? :o Vagy vajon az már ilyen fizetett rendszám volt?
14/14 anonim válasza:
az volt, nagyon sokáig itt házalt egy faluban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!