A2 jogosítvánnyal mivel jó?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy A2 jogosítvánnyal rendelkező egyén nem vezethet A1 kategóriájú motorokat.
Mit(Milyen) ajánlanátok kezdésnek friss A2-es jogosítvánnyal úgy hogy nincs mellette A1,AM,B125.
2016. jún. 11. 15:53
2/7 A kérdező kommentje:
Hiába írom mindig az A2 jogosítvány megszerzését hozza fel meg a korlátait.(35 kw-ot)
2016. jún. 11. 16:11
3/7 anonim válasza:
De vezethet A1 kategóriájú motorokat mivel az kissebb teljesítmény. Ha megvan az A2 akkor az előző kategóriákat is megkapod, szóval bármilyen hengerűrtartalmú motort vezethetsz 35KW-ig.
5/7 anonim válasza:
"Olvastam hogy A2 jogosítvánnyal rendelkező egyén nem vezethet A1 kategóriájú motorokat."
Én meg azt olvastam, hogy Hófehérke egy mérgezett alma miatt meghalt de aztán hét törpe feltámasztotta, és utána végül mégis a szőke herceghez ment hozzá. A pénzéhes ribbanc.
Na szóval én ezt olvastam, de nem hiszem el.
És hoyg ajánljak is valamit: Yamaha Dragstar 650 Custom:
6/7 anonim válasza:
A2-es jogsival 35kw-ig azt vezetsz amit akarsz kezdő motornak meg egy 250-es etz-t ajánlanék
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. jún. 12. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!