Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen túra motort ajánlatok...

Milyen túra motort ajánlatok 35 kw-ig vagyis olyat amit A2 jogosítvánnyal vezethetek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Olyan kéne amit aszfalton valamint földúton egyaránt tudnék használni és fontos hogy utassal használnám tehát ő is kényelmesen legyen mögöttem. (robogo tipusu túramotor kivételével) pl naked jó túrázni? mert azok tetszenek meg chopper ami nagyon tetszik de az nem tudom hogy boldogul földuton ha kicsit rázós az út

2016. jún. 10. 22:17
 1/5 A kérdező kommentje:
suzuki gs500, kawasaki er 5 mi a véleményetek alkatrészellátás fogyasztás megbizhatóság stb. alkalmas-e az általam leírt használatra?
2016. jún. 10. 22:22
 2/5 A kérdező kommentje:
ja és hosszabb túrákra használnám de ez szerintem levehető abból hogy az utas is kényelmesen legyen (suzuki gs500 azért tetszett meg mert találtam olyat amin van háttámla utasnak ez bármilyen motorra szerelhető gondolom nem?
2016. jún. 10. 22:24
 3/5 A kérdező kommentje:
yamaha fzx 250, srx 400, suzuki bandit? (kínait semmiképpen)
2016. jún. 10. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
ha jól tudom a2 vel nem lehet utast szálitani én szerintem/tévednék?
2016. júl. 26. 08:02
 5/5 anonim válasza:

Lehet hogy késő már a válaszom, de hátha másoknak segít. Eléggé szűkös a választék ebben a kategóriában, sok mindentől függ hogy milyen motor jöhet szóba. GS500-asok nagyon megbízhatók, jó állapotú is kapható viszonylag jó áron. Én egy Aprilia Pegaso Stradat vettem, kényelmes hosszabb utakon is, Yamaha blokkos, modern, megbízható, a szervizelése is olcsón megúszható, főleg ha magadnak csinálod. A naked motorokon nem sok szélvédelem van, de kibírható a túra.

A rázós földutat egyik utcai motor sem szereti nagyon és itt leginkább a gumikra gondolok, mert nem sok tapadásod lesz egy aszfalt gumival.

Az utolsó válaszolónak pedig, de A2-es kategóriával lehet utast vinni, kivéve ha nem kezdő a vezetői engedélyed. Kezdőnek számít 2 évig ha ez az első kategóriád amit megszereztél, vagy az előzőleg megszerzett kategória óta (ami lehet akár B is, nem muszáj motor legyen) nem telt el két év. Pl. nekem 2011 óta van B kategóriám, A2-t idén csináltam meg, így egyből vihetek már utast.

2016. aug. 18. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!