Milyen túra motort ajánlatok 35 kw-ig vagyis olyat amit A2 jogosítvánnyal vezethetek? (többi lent)
Lehet hogy késő már a válaszom, de hátha másoknak segít. Eléggé szűkös a választék ebben a kategóriában, sok mindentől függ hogy milyen motor jöhet szóba. GS500-asok nagyon megbízhatók, jó állapotú is kapható viszonylag jó áron. Én egy Aprilia Pegaso Stradat vettem, kényelmes hosszabb utakon is, Yamaha blokkos, modern, megbízható, a szervizelése is olcsón megúszható, főleg ha magadnak csinálod. A naked motorokon nem sok szélvédelem van, de kibírható a túra.
A rázós földutat egyik utcai motor sem szereti nagyon és itt leginkább a gumikra gondolok, mert nem sok tapadásod lesz egy aszfalt gumival.
Az utolsó válaszolónak pedig, de A2-es kategóriával lehet utast vinni, kivéve ha nem kezdő a vezetői engedélyed. Kezdőnek számít 2 évig ha ez az első kategóriád amit megszereztél, vagy az előzőleg megszerzett kategória óta (ami lehet akár B is, nem muszáj motor legyen) nem telt el két év. Pl. nekem 2011 óta van B kategóriám, A2-t idén csináltam meg, így egyből vihetek már utast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!