Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék venni egy g Astra...

Szeretnék venni egy g Astra Kombit, Benzinest. Mire figyeljek, mit kell tudni róla, mit kell nézni? Az 1.6 eszi az olajaz az baj-e?

Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, az baj.
2016. jún. 10. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne legyen benne 1 millió km,! ha nagyon kopottak az ajtó kárpitok, üléshuzat, kormány, fék,gáz,kuplung pedál és kevés a km, akkor valószinű h vissza van tekerve,
2016. jún. 10. 21:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem gyárilag eszi az olajat, de attól még jó?
2016. jún. 10. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Gyárilag eszi a olajat? Nekem van egy 1.4-es G Astrám is. Majd 300 ezer km van benne és nem eszi az olajat. 250 ezer óta egy icipicit jobban csipegeti, de evésnek túlzás nevezni. Pedig a legendák szerint ez is eszi az olajat...
2016. jún. 10. 21:40
 5/10 A kérdező kommentje:
De az 1.6 16V Minden szerelő szerint eszi.
2016. jún. 10. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor inkább olyat vegyél ami nem eszi
2016. jún. 10. 22:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha echotech akkor biztos, hogy eszi az olajat, ennek a mértéke lábfüggő(nyilván ha jobban pörgeted többet eszik).
2016. jún. 11. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, valamilyen mértékben eszi az olajat. Utánatöltögetéssel szinten kell tartani.
2016. jún. 11. 13:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Na de ha után töltögetem, attól még jó motor? Nem lesz vele baj?
2016. jún. 11. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:

A Ecotec motorosok valóban szeretik enni az olajat, de a barátnőmnek olyan G Astrája van ami nem eszi, mert szerelőtől vették meg az autót igaz sok km van benne de mondta neki hogy ő elég sokat dolgozott vele hogy megszüntesse a problémát. Persze nem akartuk nagyon elhinni, de már többször tapasztaltuk azt hogy nem eszi, és más szerelők is ránéztek már.

Persze ilyen motoros G Astrából 1.4 est javasolják mert azok valamivel jobbak állítólag. Nekem Isuzu dízeles 1.7 G Astra Kombim van 200.000 Km-rel vettem kitűnő állapotban, a srác akitől vettem mondta hogy nem kellett sokat szervizelnie, és nekem is csak az első fékeket kellett felújítanom meg új akkumulátort vettem bele és csak olaj meg vezérlés cserét csináltattam, és én napi szinten használom hosszabb távokra. Az Isuzu motoros azért jó mert elég tartósak és jól mennek, nincs velük baj, és a szervizelésük sem sokkal drágább a benzineseknél.

2016. jún. 11. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!