Szeretnék venni egy g Astra Kombit, Benzinest. Mire figyeljek, mit kell tudni róla, mit kell nézni? Az 1.6 eszi az olajaz az baj-e?
A Ecotec motorosok valóban szeretik enni az olajat, de a barátnőmnek olyan G Astrája van ami nem eszi, mert szerelőtől vették meg az autót igaz sok km van benne de mondta neki hogy ő elég sokat dolgozott vele hogy megszüntesse a problémát. Persze nem akartuk nagyon elhinni, de már többször tapasztaltuk azt hogy nem eszi, és más szerelők is ránéztek már.
Persze ilyen motoros G Astrából 1.4 est javasolják mert azok valamivel jobbak állítólag. Nekem Isuzu dízeles 1.7 G Astra Kombim van 200.000 Km-rel vettem kitűnő állapotban, a srác akitől vettem mondta hogy nem kellett sokat szervizelnie, és nekem is csak az első fékeket kellett felújítanom meg új akkumulátort vettem bele és csak olaj meg vezérlés cserét csináltattam, és én napi szinten használom hosszabb távokra. Az Isuzu motoros azért jó mert elég tartósak és jól mennek, nincs velük baj, és a szervizelésük sem sokkal drágább a benzineseknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!