Az autóitok fényszóróján lévő búra mennyi idő múlva vált mattá?
Figyelt kérdés
Mitől függ az anyagminőségen kívül, hogy mennyi idő alatt zajlik le ez a folyamat?2016. jún. 10. 13:46
21/29 anonim válasza:
Akkor biztos újdonság lesz neked hogy gyárilag is van a műanyag bórákon uv védő lakk. Lakk nélkül egy újra polírozott műanyag lámpa is évekig bírja és nem pedig alig egy évig. Tesztelve és tapasztalva. Csak mondom szólok már.
22/29 anonim válasza:
Mielőtt még nagyon okos leszel, nem fogja birni évekig. Csak gondoltam szólok már.
23/29 anonim válasza:
4 évesen vettem az autót,nem volt matt csak az én izlésemnek túl karcos. Lecseréltem az 10éve volt azota nem változott számottevően.
24/29 anonim válasza:
#22: Miért mindig a hülyék okoskodnak? Te biztosan tudod érintettként :)
Leírtam hogy TAPASZTALAT hogy polírozás után még évekig jó volt. 2.5 év múlva adtam el és még mindig jó volt a felpolírozott lámpa burája.
25/29 anonim válasza:
#24: szabad ég alatt áll a kocsi, vagy garázsban? Csak garázsban reális a 2.5 év.
26/29 anonim válasza:
Nekem 10 éves, világ életében garázsban állt, mégis bemattult :) Műanyag, és nem üveg a búra.
27/29 anonim válasza:
# 16 vagyok.
Mostanra már 12 éves a kocsi, 280.000km-rel.
Így néz ki, szerintem korához és futásához képest nem néz ki rossz állapotúnak: [link]
28/29 anonim válasza:
Nekem nem mattult 10 éves korára se viszont nagyon tele lett karcokkal - mert műanyag búrás - a mocskos poros országutak és a magasnyomású mosás miatt. Szerencsére cserélhető csak a búra olcsón.
29/29 anonim válasza:
22: Volt egy másik műanyag búrás autóm autóm is amit munkára használtam és azon nem volt cserélhető csak a búra és ezér tpolíroztattam. Nem volt utána lakozva. 3 év után se volt látható romlás és úgy is adtam el. Gondoltam szólok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!