Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autóhifiszettet vegyek?...

Milyen autóhifiszettet vegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! b5.5 a4-be szeretnék venni hangcuccot. Főként Rap, de egy-két trap, valamint bass boosted zene is erdekelne, valamint pop is.

Ezeket neztem ki:

-MACAUDIO MP3 4.0 XL - 36eFT

-PIONEER MVH-X380BT - 35eFt

-JBL CLUB 6500C - 30eFt

-RENEGADE RXV1200 (30cm) (22eFt) vagy DLD 500+PRO reflex (30cm; 30eFt)

Szerintetek megfelelne ez a szett az igényeimnek? Vagy működőképes lenne ez így? Nyilván a megfelelő kábelezésről is gondoskodnék. Egyébként, van egy oldalon akciós szettben egy :

PIONEER TSA 172CI + GMA 4604 + TSWX 305B kereken 100eFt ért, + hozzá olyan 30ért egy fejegység.

Kérlek segítsetek, hogy a 2 szett közül melyik lenne jobb, valamint, hogyha valamit változtatnátok írjátok meg! Köszönöm!

2016. jún. 9. 20:58
 1/3 dirtboy ***** válasza:

szerintem borzasztó össze állítás ennyi pénzért,javaslatom hogy keress fel egy normálisabb autóhifist pl autóhificity,patricar stb és segítenek neked amennyiben új termékekben gondolkodsz.

mondjuk én erősítőt nem vennék újat hiszen használtan fele meg negyede áron is ki lehet fogni,sőt vannak régebbi erők amik nagyon olcsón mennek és sok mai sok 10ezerbe kerülőt lealáz.

fejegységnél is sokszor látni olcsóbb de még garanciás készüléket,én is adtam el így cde-178bt fejet,49ért,még garis volt,újonnan 70et fizettem érte.

szóval érdemes használtban is gondolkodni,sokkal olcsóbban megúszod vagy adott összegből sokkal jobb rendszer kihozható.

segítenék össze válogatni egy rendszert de az nem olyan kis idő,ezért most inkább nem vállalnám de ha találsz valamit akkor szívesen megnézem mi az és mondok róla véleményt.

2016. jún. 9. 22:32
 2/3 TheCruve ***** válasza:

Itt kérdezd meg Zsoltit :) Ő leírja neked mi a megfelelő párosítás a zenei stílusodhoz :)

Nekem is ő adott tanácsokat :)

[link]

2016. jún. 10. 06:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem nagyon ertek a dologhoz, probaltam neten kimuvelodni, dehat lathatoan nem sikerult :D

Nagyon szepen koszonom a segitokeszsegeteket, le a kalappal :)

Beszelek veluk, valamit #1 hogyha van valami szett, akkor irok, ha tenyleg nem gond

2016. jún. 10. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!