Nem furcsa a lenti autó olcsósága?
Fel is hívtuk őket,azt mondták h vagy kp vagy a hitelátvállalás!Ez az autó jóval többet ér?!Hogy tudnánk utána járni?
Hát igen a min T4esünk most adta meg magát,92es évjárat,500.000km van benne,és a hengerfejbe tört szét vmi...ki lett cserélve,erre ölmik az olaj...:S:S
Bár a szüleimé,ők akarnak venni autót,de vmi nyomós ok kell apunak,h ne németet,mert uncsi:)

megint én vagyok :)
Szerintem az újabb német autók hulladékok van egy vw polom ismerősömnek caddyje és mind2-en cseréltünk eddig(komplett válltó+kuplung+elektronika) ezek romlottak el 2006 os évjáratúak. Mindig mondják hogy olasz autó hulladék és a német a király de nem. Régen jól össze voltak rakva a vw-k de már nem :S vagy ha nagyon németet akar venni akkor Merci Vito. am mennyi idős vagy?:D

14:09es írtam privit!
nekünk nagyobb autó kell mint egy caddy,ezért nézegetünk ilyen "nagyokat"Nekem ez a nissan nagyon bejön:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!