Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A3-ban mikor érdemes az...

Audi A3-ban mikor érdemes az ESP-t kikapcsolni?

Figyelt kérdés
Vettem egy 2003/4-es Audi A3-at, az ESP manuálisan ki-be kapcsolható. Mit csinál éles helyzetben pontosan, miért kapcsolható ki?
2016. jún. 6. 23:01
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Menetstabilizáló. Ha pl télen farolgatni támad kedved, akkor kikapcsolhatod. Szóval nem kell kikapcsolni, a biztonságot szolgálja.
2016. jún. 6. 23:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne piszkáld szerintem, enm a semmiért van benn.
2016. jún. 7. 02:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha versenyezgetni támad kedved, vagy 0-100 időt mérni, és egy intenzívebb indulásnál nem akarod, hogy az elektronika visszafogja a motort, hogy ne pörögjön ki a kerék, akkor kikapcsolhatod. Téli csúszkálás közben szintén.

Az enyémben is van, de nem kapcsolom ki sose, alapesetben észre sem veszem, hogy van, ha valami történik, akkor meg segít.

2016. jún. 7. 08:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Sose driftelek (nem is tudok), csúszkálni se fogok szerintem, szóval mindenképp marad! Köszi a választ!
2016. jún. 7. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!