Hány naponta érdemes kikapcsolni a számítógépet?
Általában 2 naponta szoktam, máskor elaltatom.
Ha megyek ki nepközbe vagy valami akkor is elaltatom. De van hogy csak 2-3 naponta kapcsolom ki teljesen.
Most akarok venni új gépet, amin a Windows SSD-n lesz.
Ez a mostani baromi lassan kapcsolódik be, ezért nincs kedvem kikapcsolni.
Mennyire károsítja a gépet ha 2-3 naponta kapcsoljuk ki?
Vagy az se jó neki ha napi 2x ki-be van kapcsolgatva?
Menyik a jobb neki?
Mert az új gépem még a porszemtől is fogom védeni nem hogy valami baja lesz, azért kérdem
Nekem olyan 7 naponta van kikapcsolva egy 10-20 percre, amíg kitakarítom a porszűrőit, stb.. egyébként 0-24-be megy altatás meg minden nélkül. Semmi baja nincs ettől. Maximum a HDD fog hamarabb meghalni, mert ugye mechanikai alkatrészei is vannak, de egye fene... mire meghal, úgyis veszek két másikat. :D
De, ahogy tudom, és ahogy olvastam is... jobb az ha 0-24 be megy, mintha naponta 5x ki-be van kapcsolva...
lehet nem ártana újra rakni azt a gépet
nekem akkor csinált ilyen lassú kikapcsolást mikor fertőzött volt
Én 3-4 havonta frissítem, eddig semmi baja sem lett tőle.
viszont ment már tönkre alaplapom, rövidesen meg a tápom még sok-sok éve! egy olyan gépben amit szervernek használtam. 0-24, havonta kb 20percig pihent. Lehet a por ette meg, nem emlékszem már konkrétan mi volt a baja, de lehet köze volt a folyamatos járatásnak. Kb 30-40%on járt a processzor. Hozzáteszem, nem egy mai darabról beszélek.
értem.
És 900 000 forintos gépet sem kapcsolál ki most? :/
Lényegtelen. Gép-gép. Ugyanúgy működik.
És mi benne a 900 ezer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!