Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan csinaljam meg?

Hogyan csinaljam meg?

Figyelt kérdés
Mivel iden nem tudok venni alufelnit a kocsimra, igy fent marad a lemezfelnim. De azon vannak rozsda foltok, azokat hogy tudom eltuntetni? A kocsirol sajnos nem tudom levenni. Van valami megoldas?
2016. jún. 6. 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Rozsdamaro aztán lefested.
2016. jún. 6. 22:30
 2/6 anonim ***** válasza:
44%
Dísztárcsa.
2016. jún. 6. 22:52
 3/6 anonim ***** válasza:
24%

"A kocsirol sajnos nem tudom levenni."

Komoly? Aztán mit csinálsz, ha defektet kapsz a pusztában, hívsz egy trélert? Miből, ha nincs pénzed?

A gyári emelővel és kerékkulccsal simán le lehet szedni a kerekeket (ha van hozzá). Ha nincs, akkor érdemes venni hozzá bontóban.

Pár kisebb rozsdafoltot leszedés nélkül is le tudsz drótkefézni, megcsiszolod, esetleg rozsdamarózod, és lefújod keréktárcsa festékkel.

2016. jún. 7. 08:20
 4/6 anonim ***** válasza:
24%
JA, a gumikat maszkolószalaggal takard le, mert ronda tud lenni összefujkálva.
2016. jún. 7. 08:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Az oké, le tudom venni, analfabéta nem vagyok, de haggyam úgy a kocsit bakon? Mennyi idő alatt szárad meg a festék kb?

2016. jún. 7. 14:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért? Nem mindegy, hogy keréken vagy bakon áll egy fél napot az autó?
2016. jún. 7. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!