Hogyan csináljam meg a homokfutóm kormányrendszerét?
Ahogyan írták egy bontott kormánymű.
Nem tudom milyen autóé a futóműve, de a saját kormányműve jó lesz hozzá, és még a kormányrudazat is...
Ha szervót is akarsz az már problémásabb, mert gondolom farmotoros, így olajszervós nemigen lehet...
Esetleg elektromos rásegítés megoldható
Igen, farmotoros lesz.
Új vagyok homokfutó építésben. Honnan szerezzek bontott futóművet, olyat ami működik is? A válaszokat köszönöm, főleg az utolsóét ;D
Hát bontóból :D
Mindenképp terepjáró futóművét szerelném be ha én építeném.
Ha olcsón akarsz akkor ott a NIVA! Plusz kell hozzá a kormánymű (sajátja) kormányösszekötővel, és kormányrudazattal.
Lehet venni kormányrudazatra szerelhető elektromos szervót! (duen.hu , vagy racingbazar)
Nem tudom milyen motor lesz benne, de ha nem elektromos szervó volt abban az autóban akkor lehet erősebb generátor is kelleni fog.
Kissé vicces lenne egy 5 lóerős Brigg's motorral! Kb. a vízszintes terep is kihívás lenne!
:D
Attól még nem lesz vadállat, ha beleteszel valami rendes motort!
Azért a fémmunkával hegesztéssel valamennyire képben vagy? Mert a google használatában nem nagyon.
Mellesleg van egy halom ilyen videó:
https://www.youtube.com/watch?v=xeEnOEdVNpU
De vannak más oldalak, fórumok is a témában!
Köszii a választ
igazábol azért nem rakok erős motort bele mert annyi penzem nincs. Megnézem a videót.
Megnéztem.
En nem ilyen "komoly" jarmuvet szeretnekepiteni. A kormanyrendszert wn fogom megcsinalni. Szervo nem lesz benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!