Nektek milyen és hogy néz ki az autótok gyári vagy tuningolt motor vagy optikai matrica . Stb?
nehogy kivegye mert elromlik.
a motorvezérlő elektronika az autó agya ne mszabad szabad kézzel hozzányúlni cask microszálás kesztűyben.
Ja egyébként egy Golf IV-ről van szó.
Kérdező, biztos hogy kezdődik majd a fikázódás, de facebookon keress rá a smoke and charm csoportra. Van jó pár idióta, aki csak a füstöt nyomja (engem is irritál pedig dízelem van) de rengeteg dízelspecifikus tuning információt, találkozó meghívókat, kiegészítőket alkatrészt stb stb találhatsz
49.
Ebben az országban nem elsz olyan h egyetértés meg elismerés a másik iránt, itt csak az irigység... engem is lepontoztak, mikor leírtam hogy nem érdemes szabad kézzel piszkálni a venomot. Meg mintha tudnák hogy mi az, de ha nem tudják nem értenek hozzá inkább lepontozzák.
Itt meg ha kiejted h BMW vagy smoke&sarm disel már egyből pontoznak le, sok suzuki tulaj bejön lepontozni az emebereket szerintem... szégyen.
Én nyomtam a zöld kezet minden tuing szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!