Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek milyen és hogy néz ki...

Nektek milyen és hogy néz ki az autótok gyári vagy tuningolt motor vagy optikai matrica . Stb?

Figyelt kérdés
2016. jún. 5. 16:15
1 2 3 4 5 6
 1/55 Koaxk Ábel ***** válasza:
43%

Ez az optikai tuning dolog "menő" volt a halálos iramban időszakban, de ezt leszámítva többnyire ciki...

Mára már teljesen lecsengett, sőt többnyire vicces amikor egy 60-70 lóerős autóra olyan kipufogót raknak ami már messziről hallatszik ehhez még társul a kötelező hókotró spoiler és az álomlista az ajtónál Sparco, Yokohama stb... feliratokkal

Ez a 10-en éves csajoknál lehet bugyinedvesítő, de aki egy kicsit is konyít az autókhoz az jót röhög ezen.

De, hogy ne oltsalak le, van jó tunning is, amikor mondjuk egy magasabb szintű gyárit célzunk meg, csak hogy értsd, van egy alap valamilyen verdád, és arra veszel GTI, RS, CUPRA stb... lököst, az igényes, mert gyári és szép, az egyáltalán nem gány és nem fújjolni való!

2016. jún. 5. 16:26
 2/55 A kérdező kommentje:
Igen sok az igénytelen nevetséges tuning .. napokban vettem meg első autómat es szeretném kicsit egyedivétenni :) Ne olvadjon bele amitől azt érzem ,h az enyém .. jelenleg a hatsó szélvédőre vettem egy kicsi 10x10 cm műanyag kengyelfutó gyalogkakukk prerifarkas autómatricát amin üldözi a kakukkot
2016. jún. 5. 16:34
 3/55 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen ,csak nincs alatta a honda felirat :)

2016. jún. 5. 16:39
 4/55 Koaxk Ábel ***** válasza:
43%

"jelenleg a hatsó szélvédőre vettem egy kicsi 10x10 cm műanyag kengyelfutó gyalogkakukk prerifarkas autómatricát amin üldözi a kakukkot"

Ez pont az az irány amit nem kéne erőltetni, persze ha neked bejön akkor okés.

Nem tudom milyen kocsid van, de ha tényleg picit menőbbé akarod tenni nézd meg milyen az adott típusból a sport változat és azt célozd be iránynak, hidd el ha olyanra legalább látszatra felhozod az menő lesz!

Csak egy példa nekem volt egy sima vacak dízel 9n3-as Polo-m szerettem volna, hogy kicsit jobban nézzen ki, kinéztem a netről, hogy néz ki ebből a GTI változat, meg is csináltam olyanra, akkoriban ez a modell még viszonylag friss volt, annyira jól sikerült a projekt, hogy az egyik autóstalálkozón a VW Depo lefényképezte az autót és belerakták a magazinba, mert ennyire benézték, hogy zsír új modell és már GTI van a találkozón.

Ezzel csak arra utalok, hogy az igényes tuning-ra felfigyelnek!

2016. jún. 5. 16:41
 5/55 A kérdező kommentje:
Fehér 1998 as vw passat 1.9tdi m van
2016. jún. 5. 16:44
 6/55 A kérdező kommentje:
Annyira nem akarom meg az igényes tuninghoz pénz kellene :) Szerintem en itt ennél megállok ,de megis attol a matricatol jobban azt erzem,hogy az enyém :) Lehet h butaság
2016. jún. 5. 16:47
 7/55 anonim ***** válasza:
42%
Én egy full gyári, felújított, 94-es F Astrával járok. Semmi csics, még a dísztárcsa is gyári. Nem is illene hozzá a matrica, meg a sok hülyeség...
2016. jún. 5. 16:49
 8/55 Koaxk Ábel ***** válasza:
Amúgy nem butaság, ha neked így jobb akkor már megérte, csak ne indulj el azon a lejtőn amit sokan csinálnak "tuning" címmel, hogy univerzális lángnyelves üléshuzat, meg nyomd a pedált mert várják a veséd matrica és hasonlóak...
2016. jún. 5. 16:50
 9/55 Tomcatters ***** válasza:
42%

Nekem van rajta hátul baloldalt egy műanyag 3d magyar felsegjel matrica

Meg elől a szélvédőn középen fönt 10cmx3cm japán aranyszinű matricabetük " 本田 宗一郎 " ---> Soichiro Honda

Azt leszamitva full gyári

2016. jún. 5. 16:56
 10/55 anonim ***** válasza:
100%
Első spoiler, 2 hátsó kipufogó, 2 db króm sárkány matrica
2016. jún. 5. 16:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!