Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek milyen és hogy néz ki...

Nektek milyen és hogy néz ki az autótok gyári vagy tuningolt motor vagy optikai matrica . Stb?

Figyelt kérdés
2016. jún. 5. 16:15
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
36%

belül faberakás, bőrülők, piros led sor.

fele gyári.

mit kifelejtettem hogy a fényszóró vöröset világít de csak parkolóba jól néz ki rendes lámpa már normál gyári szín, ez csak egy iylen színes ízzó, a ködlámpába is ez van.

2016. jún. 5. 17:01
 12/55 A kérdező kommentje:

Ábel ... na az nekem sem tetszik langnyelves meg hasonlók

Huu az szép lehet egy total felujitott astra :)

Mit jelent a Soichiro ?

2016. jún. 5. 17:02
 13/55 A kérdező kommentje:
10# azokat a sarkanymatricakat néztem en is az tenyleg fém vagy ugy nez ki ?
2016. jún. 5. 17:04
 14/55 anonim ***** válasza:
65%

full eredeti fém nem valami gagyi fajta műanyag, karácsonyra kaptam volt súlya rendesen. A másikat 2 hónapja vettem mellé.

Plusz még van 2 db féldrágakő rózsafűzér a belsőben, szóval eléggé otthonos. :) De ez alap.

2016. jún. 5. 17:07
 15/55 anonim ***** válasza:
0%

Az én autómon minimális a "ganyólt Tuning" én is inkább az eredeti sportosabb autó kűlső dizáját céloztam meg (jelenesetben nálam A6C6---S6).

Máskülönben meg: Matrica a kasztnin semmi, Sötétitett Ablakok, Gyárinál jóval nagyobb felnik,Eredeti S6 os Audiról Lökhárító singleframe Rács( tehát mint az eredeti) matrica egyedűl a hátsó kis ablakon ültetett Tuningos A6 os egy emberkével benne ami nem is nagyon látszik kívűlről csak ha jobban megnézi az ember, viszont belűlről szépen látszik.

Ami még van: kicseréltem a hátsó Króm díszcsíkot egy *Eredeti karbon-ból lévő díszcsíkra(ez is az S6 alaptartozéka)

Illetve még az úgynevezett" Diffusor"-t ugyancsak egy karbonból lévőre

És még a Hátsó Féklámpákat sötétítettem be.

Tehát optikailag olyan mint egy S6 os Audi nem valami gányólt jóska tuningja stb.

Nekem nagyon tetszik amilyen lett.

Motor Eredeti nem gányolok bele, tudták a mérnökök akik megépítették hogy miért pont így csinálták.

2016. jún. 5. 17:10
 16/55 A kérdező kommentje:

Diesel vagy benzines az audi ? Szépek az a6 s6 ok

Veszek en is sarkany crómot sztem

2016. jún. 5. 17:17
 17/55 anonim ***** válasza:
65%
Naon bika lehet az s6 os nekem is Audi van de s6 ot elfogadnák. Gondolom nyomsz egy padlót beletapad sofőr az ülésébe. Még enyém is, de az enyém csak 4. sebességig présel az ülésbe mikor gyorsítok, s6 gondolom minden sebességbe
2016. jún. 5. 17:38
 18/55 anonim ***** válasza:
57%

[link]

Kb. pont így néz ki az én A6-osom, tehát a single frame keret az a krómról ki lett cserélve feketére, mert így jobban néz ki szerintem. A felnik pont ilyenek, nagyon feldobja az autó kinézetét. Annyi még, hogy az én A6-om teljesen fekete, és hátul teljesen feketék az ablakok.

2016. jún. 5. 17:57
 19/55 A kérdező kommentje:

[link]

Enyém így nézki pont fehér 1.9tdi

Többiek esetleg hasonló képet mint az autója ? azt nem várom senkitől h sajatot tegyen fel :)

Szép az audi gratulálok :)

2016. jún. 5. 18:11
 20/55 anonim ***** válasza:
52%

Az enyém kb ugyanilyen

[link]

2016. jún. 5. 18:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!