Nektek milyen és hogy néz ki az autótok gyári vagy tuningolt motor vagy optikai matrica . Stb?
belül faberakás, bőrülők, piros led sor.
fele gyári.
mit kifelejtettem hogy a fényszóró vöröset világít de csak parkolóba jól néz ki rendes lámpa már normál gyári szín, ez csak egy iylen színes ízzó, a ködlámpába is ez van.
Ábel ... na az nekem sem tetszik langnyelves meg hasonlók
Huu az szép lehet egy total felujitott astra :)
Mit jelent a Soichiro ?
full eredeti fém nem valami gagyi fajta műanyag, karácsonyra kaptam volt súlya rendesen. A másikat 2 hónapja vettem mellé.
Plusz még van 2 db féldrágakő rózsafűzér a belsőben, szóval eléggé otthonos. :) De ez alap.
Az én autómon minimális a "ganyólt Tuning" én is inkább az eredeti sportosabb autó kűlső dizáját céloztam meg (jelenesetben nálam A6C6---S6).
Máskülönben meg: Matrica a kasztnin semmi, Sötétitett Ablakok, Gyárinál jóval nagyobb felnik,Eredeti S6 os Audiról Lökhárító singleframe Rács( tehát mint az eredeti) matrica egyedűl a hátsó kis ablakon ültetett Tuningos A6 os egy emberkével benne ami nem is nagyon látszik kívűlről csak ha jobban megnézi az ember, viszont belűlről szépen látszik.
Ami még van: kicseréltem a hátsó Króm díszcsíkot egy *Eredeti karbon-ból lévő díszcsíkra(ez is az S6 alaptartozéka)
Illetve még az úgynevezett" Diffusor"-t ugyancsak egy karbonból lévőre
És még a Hátsó Féklámpákat sötétítettem be.
Tehát optikailag olyan mint egy S6 os Audi nem valami gányólt jóska tuningja stb.
Nekem nagyon tetszik amilyen lett.
Motor Eredeti nem gányolok bele, tudták a mérnökök akik megépítették hogy miért pont így csinálták.
Diesel vagy benzines az audi ? Szépek az a6 s6 ok
Veszek en is sarkany crómot sztem
Kb. pont így néz ki az én A6-osom, tehát a single frame keret az a krómról ki lett cserélve feketére, mert így jobban néz ki szerintem. A felnik pont ilyenek, nagyon feldobja az autó kinézetét. Annyi még, hogy az én A6-om teljesen fekete, és hátul teljesen feketék az ablakok.
Enyém így nézki pont fehér 1.9tdi
Többiek esetleg hasonló képet mint az autója ? azt nem várom senkitől h sajatot tegyen fel :)
Szép az audi gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!