Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat Brava/Barvo első autónak?...

Fiat Brava/Barvo első autónak? Milyen motorral ajánlott? Mire figyeljek vásárlásnál?

Figyelt kérdés

2016. jún. 5. 12:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
38%

Nekem hondám,volkswagenem,2fiatom és 3citroenem volt.

Soha mást nem akarok,csak az utóbbi 2-t.

A hondát és az egyik fiatot újonnan vettem,a többit használtan.A honda maga volt a katasztrófa,a fiat meg a legtutibb.jelenleg 3autóm van:Fiat Uno 1.5,26éves,most vettem,281000km van benne,patika állapot,semmi gond vele.

Citroén Saxo 1.5d,14éves,391000km-rel vettem 8évesen,most tartok 657000-nél.Volt baja,de nem bántam meg,nem eszik 4L-t városban.

És végül,citroén Xsara Picasso 1.6hdi,6évesen vettem 60000km-rel,most 10éves és van benne 119000km.

Csak klíma hütöt kellett cserélnem rajta.

Hogy a kérdésre is válaszoljak.A JTD motor a valaha gyártott legjobb motor,én szívesen vennék olyat,de ki tudja hány km van bennük.

A benzineseknél én is elkerülném az 1.4es benzinest,a többit nyugodtan.

2016. jún. 7. 07:08
 22/25 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. jún. 7. 09:10
 23/25 anonim válasza:
100%

Egyik ismerősömnek 1.2-es Bravoja van. 1 éve van nála, bátyjától vette át, szóval nem zsákbamacska volt. Hibátlan állapotban volt, egy pici rozsdafoltot kivéve a bal első sárvédőn.

1 év alatt cserélni kellett neki a komplett váltót, hengerfejes lett, berohadtak a gátlók, összes szilentet cserélni kellett, és még a féltengelyt is kicserélték.

Ezenfelül az autó bal hátsó részét, beleértve sárvédő, C oszlop, küszöböt kicserélték. Csak maga ez a lakatolás volt több mint az autó értéke, és akkor még nem is mondtam az eleinte felsorolt problémákat.

Én hanyagolnám az olasz autókat..

Nem, nem nézem le őket, semmi bajom nincs velük, sőt még ha haveromnak nem is lenne ez a Bravoja még el is fogadnám ránézésre, csak egyszerűen a tény, az tény, nem valami strapabíró autók.

De persze szíved joga azt választani, amit te szeretnél, ez csak tapasztalat, semmilyen rossz szándék nincs ebben.

2016. jún. 7. 18:41
 24/25 anonim ***** válasza:
38%
23as ebből az árkategóriából csodát ne várj. 1 suzukival vagy akármilyen autóval is lehetnek ilyen gondok. Nem mindegy az autó előélete mennyire tartották karban mennyit volt garázsban... Ha már valahol rozsdásodik 1 auto akkor az máshol hamarosan fog.
2016. jún. 8. 07:16
 25/25 A kérdező kommentje:
rendben, köszi mindenki
2016. jún. 8. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!