Fiat Brava/Barvo első autónak? Milyen motorral ajánlott? Mire figyeljek vásárlásnál?
Figyelt kérdés
2016. jún. 5. 12:29
11/25 anonim válasza:
vagy még ami eszembe jutott és jó lehet neked az az első skoda octáviák
Azok is elég jó masinák
12/25 anonim válasza:
Nekem a Bravan a 290ekm 15 év alatt ami hiba volt:kuplungbowden elszakadt 200ekm környékén,alapjárati motor lett cserélve 260ekm-nél. Ezenkívül kopó alkatrészek lettek cserélve amik bármilyen autónál cserések 1 idő után. Az autó 50%ban városban használt a fiam ezen tanult meg vezetni a nejem is használja...úgyhogy kapott az élettől.Motorikusan tökéletes ,korróziómentes állapotban van.Én nem bántam meg,hogy ezt vettem pedig eleinte tartottam az olasz autóktól én is. Sok autót vezettem de ezt nagyon szeretem vezetni is meg a formája a mai napig is tetszik.
13/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) az utolsónak, nagyjából milyen árért lehetne szerinted jót venni belőle? Mert találtam egy jót szerintem 260-ért, 1.6, klíma
2016. jún. 5. 17:45
14/25 anonim válasza:
Ahogy nézem 250-500 között sok jónak tűnő van. De ha van pénzed inkább a felső ársávból nézelődj azokkal jobban felszereltek . Ennyi idős autóknál mindig az állapotot kell nézni nem km-et meg évjáratot. 99utániak frissítettek (facelift)több mindenben.
15/25 anonim válasza:
Ha elfogadható állapotban van nem pénz érte.
16/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, igen, a felsőből fogok
2016. jún. 5. 22:18
17/25 anonim válasza:
Vicces, de olaszoknál is japán és német autókat látsz leginkább, nem mert jajj hát japán meg német, hanem simán ha megbizható autó kell akkor azokból válogathatnak, USA-ból csak nem fog hozatni senki kocsit, emg ugye ott kicsit más is pár dolog.
18/25 A kérdező kommentje:
nekem nicnsenek előítéleteim, minden fél autóhóz volt már dologom, főleg franciához, nekünk smemi bajunk sem volt vele soha
2016. jún. 6. 07:28
19/25 anonim válasza:
Na akkor azt hiszem,el kell oszlatnom azt a képet,hogy az Olasz kocsi ilyen szar olyan szar. Nem vagyok márkafüggő,sőt.... Na kezdjük. Nekem Bravom van (1999) faceliftes,mikor megvettem egyből cseréltem a vezérműszíjat,vízpumpát,feszítőgörgőt,és az olajat,ami a gyári Selenia olaj. Mióta megvettem körülbelül olyan 40-50 ezer kilómétert tehettem bele. Ez alatt az idő alatt 10 ezer kilóméterenként cseréltem az olajat,oda figyeltem a kocsira,és lássatok csodát,nem történt vele semmi,megkapta a kötelező dolgokat,amit amúgy is cserélni kellene,a titok,hogy nem bántottam,és mindig odafigyeltem rá. Gyújtógyertyákat is kapott,4 újat,és kellett cserélnem egy fordulatszám szabályozót,és ennyi volt a dolog. Tehát messze sem volt akkora költséges dolog mint azt sokan mondják. Mai napig teszi a dolgát,és sose hagyott cserben,és nem kellett vagyonokat költeni rá! Már kb 1 hónapja nem én hajtom,a családban maradt öcsémnél,mert én váltottam,de nem azért mert rossz volt,hanem kinőttem,de sok élményem volt vele,és nem rossz élmények! :) Szóval csak ajánlani tudom,de ne 250 ezer forintért vegyél,mert az lutri. Egyébként nekem 1.2 82 lovas volt. 1.4-es motorral ne vegyél,mert ott olajozási problémák vannak. 1.2,1.6,1.8,2.0 HGT-ezek a jó motorok. :)
20/25 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2016. jún. 6. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!