Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » H Astra Opel. Vélemények?...

H Astra Opel. Vélemények? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
sziasztok. H Astrasok, a velemenyeteket szeretnem megkerdezni, mennyire vagytok megelegedve az autotokkal? Es mennyi a fogyasztasa kb. egy 2007es, 1400 kobcentis, 90 loeros, benzines H Astranak?

2016. jún. 4. 21:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%
2016. jún. 8. 15:08
 12/12 anonim ***** válasza:
72%

Nem mai kérdés, bár én is leírnám a tapasztalataimat az autóról, hátha annak segít, aki érdeklődik a modell iránt.

Én használt autókereskedésből vettem 200.000Km-el, osztrák papírosat (Osztrákból rendelték) kívül a kőfelverődéseken kívül nagy hibája nem volt, a motor hidrotőkés, néhány kisebb, nagyobb hiba, olcsón vettem (870.000Ft). Ez benne volt a pakliban. Az autóról magáról a véleményem az, hogy szerintem jól néz ki, így, 2018-ban is "modern-nek" nevezhető kívülről, tetszik a formaterve, szerintem időtálló lett és jól is néz ki, én elegánsnak is mondanám. Belülről sem mondom elavultnak, szerintem tágas, komfortos, nincs vele gond. A kormány kézre esik, jól be tudtam állítani, kényelmes, stb... Egy hátrányt tudok mondani, az az ülés, nekem eléggé ki van kopva, de ez mindegyiknél nagyjából. A csomagtartó számomra tágas, általános célokra tökéletesen megfelel. A műszerfal nem kopogós műanyag, azok az elemek, amik kézre esnek, mind habosítottak, de van kopogós is, például a kormány alatt, más nem igazán. Nekem 7 litert eszik, de ha az ember finomkodik, 6,5-re akár 6-ra is le lehet vinni. Rohadást nem igen veszek észre, van pár kisebb rozsda, de 14 évesen ez várható, nekem amik vannak, azok mind az előző tulaj "trehányságának" köszönhetően keletkezett (Néhány takaró műanyag nincs meg). Az úttartása is jó neki, Számomra bőven elegendő a 90 Lóerő, nem száguldozok, szépen halkan a motor dolgozik elől és komfortosan elvisz A-ból B-be, nincs vele különösebb gond. Rosszat nem igen tudok mondani az autóval, alkatrészára szerintem elfogadható, nem drágább, mint egy korabeli kategóriatársé, nem értem mit korábban írtak, hogy 240 ezerért lambdaszondát cserélték az eléggé fura, úgy, hogy boltban 20 ezer egy jó márkájú. Vagy lehúzták, vagy átbaszták...

2018. okt. 1. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!