Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra kombiba elfér 3...

Opel astra kombiba elfér 3 gyerekülés?

Figyelt kérdés
opel astra kombink van,most fog születni a 3.babánk. így lesz egy hordozó,egy ülés magasító és egy gyerekülés. kipróbáltuk de nagyon szűkös.esetleg van akinek ilyen kocsija van 3 gyerekkel?van keskenyebb ülés vagy hordozo?esetleg képet kérhetek hogy teszitek be?köszönöm

2016. jún. 1. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Már írtuk, hogy nem, de én még azt is írtam, hogy a chrysler voyager a megoldás. Astraba azért nem fér el és a legtöbb alsó-középkategóriás autóba mert hátul középen nem automata az b.öv és azért sem fér el mert szűk a középső rész, az ilyen 6 éves picik számára alkalmas hely akiknek már nem kell babaülés de két felnőtt mellett még elfér :) persze kényelem szempontjából.
2016. jún. 1. 09:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább, Zafira, Meriva, Sharan, Touran, mint Chrysler
2016. jún. 1. 11:16
 3/6 anonim ***** válasza:

De nem olvastad a előző kérdését, nem sok pénzt akar kiadni használati tárgyért a kérdező ezért mondtam, hogy

chrysler de figyelmeztettem, szériahibás a 4 fokozatú automata váltója a cuccnak.

2016. jún. 1. 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Citroën Evasion/Fiat Ulysse/Lancia Zeta/Peugeot 806

Citroën Jumpy/Fiat Scudo/Peugeot Expert

2016. jún. 1. 17:07
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Ha sokat nem akar kiadni, akkor pedig a legendásan megbízható német vonalon kellene elindulni, mert azért Chryslert fenntartani nem két fillér
2016. jún. 1. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Abba sehogy.
2016. jún. 2. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!