Milyen motort ajánlanátok nekem első motornak 14 évesen 205000Ft-bol?
Figyelt kérdés
Max.50ccm illetve a simson-ok nem érdekelnek.2016. jún. 1. 22:02
1/10 anonim válasza:
Ennyiből nagyon fain kis mocit tudsz vennni. :) Használtautókon nézz szét! A kersőben be tudsz állítani egy csomó paramétert. Így nem nagyon tudok tanácsot adni, mert nem adtál meg semmi konkrétumot az áron kívül...
3/10 anonim válasza:
Kb minden második ember ezt vesz 50 esböl :D
4/10 anonim válasza:
a derbi nagyon jó motor nekem volt egy 1999 es az 120e ft körül megy most apumét hajtom mert azt eladtam de apumé 2009 es már új blokos legjob ötvenes apumét 2 éve használom amit linkeltél még lehet régi blokos sokak szerint job is én azért inkáb új blokosat vennék 200 ért már akár 2010 eset vagy 2009 eset kapsz nagyon jók!!!
6/10 anonim válasza:
igen ez már új blokos apumnak is hasonló van csak 2009 es x-treme bár szerintem semmi különbség nincs az x-race és x-treme közt.nagyon jó választás nagyon erős és megfelelő átétal a 100-at viszi és terepen is meg álja a helyét nagyon pörgős kis gép én nagyon meredeken is fel szoktam vele menni.
7/10 anonim válasza:
vannak 180 ért is de 200-ért már patika állapotút kapsz de kilehet fogni olcsoban is patikát úgy tudom 2007 től már új blokos.
8/10 anonim válasza:
régi blok:EBS
új blok:d50b0
rákeresel neten a hátsófék oldalán máshogy néz ki
9/10 anonim válasza:
az új blok van az apriliákban is ez is bizonyitja nagy márka is használja és menyire jó
10/10 anonim válasza:
Enduro:
Yamaha DT, Derbi Senda, Rieju RR és MRX, Aprilia RX, Suzuki RMX, Keeway X-Ray és TX
Sport:
Yamaha TZR, Honda NS1/NSR, Aprilia RS, Rieju RS1/RS2, Derbi GPR, Cagiva Prima
Chopper/cruiser: Aprilia Red Rose / Classic, Gilera Eaglet
+ egy pár ritka darab: Yamaha RD, Honda MB, Suzuki RG, Derbi Fenix
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!