Első autónak mit ajánlanátok?
20 éves vagyok, főleg városi közlekedésre használnám az autót.
A keretösszeg nagyjából 3-4 millió forint.
Mivel fiatal vagy gondolom valami sportosabbat akarsz, nem tudom mennyire akarsz újat,de ennyiért már lehet kapni 10 év körüli Nissan 350Z-t esetleg V6-os Mustangot
vagy ott van a Mitsubishi Lancer ralliart, Subaru wrx (sti), esetleg egy MX5 abból már pár éves is kijönne.
Én tuti valami ezekhez hasonlót vennék.
Szerintem hülyeség lenne egy e46 m3 at vagy Golf V r32-t és ilyen "mindennapi" autót venni mivel ezekből napi szinten lát az ember 10-20-at, persze csak külsőre.
Audi A3 remek városi autó és nagyon minőséges kívül-belül, 1.6 benzin motorral is megteszi. Ha SUVok tetszenek tudom ajánlani a Toyota RAV4-et. Amennyiben nagyobb hely kell, hosszabb távra Skoda Octavia dízel.
Vagy új érdekel? Akkor Polo.
Egyáltalán nem ragaszkodok a sedanokhoz.
Igen, egyedül használnám.
5 hónapos a jogsim, vezettem eddig is, de ez lenne az első saját autóm.
Ő például nagyon tetszik, csak az ára kissé barátságtalan. :D
Én is kb 4 milkát kaptam indulásnak szülői és nagyszülői oldalról. 750ért vettem egy használt Astra GSIt amit kipofoztattam. A többiből lakást amit kiadtam. Akkor még kijött 3 milkából egy panellakás.
Ha most kezdeném akkor keresnék egy Astra OPCt vagy egy Focus STt. De valszeg elmenne az összes pénz csak az autóra de szerintem megérné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!