Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak mit ajánlanátok?

Első autónak mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, főleg városi közlekedésre használnám az autót.

A keretösszeg nagyjából 3-4 millió forint.

2016. máj. 19. 15:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%

Mivel fiatal vagy gondolom valami sportosabbat akarsz, nem tudom mennyire akarsz újat,de ennyiért már lehet kapni 10 év körüli Nissan 350Z-t esetleg V6-os Mustangot

vagy ott van a Mitsubishi Lancer ralliart, Subaru wrx (sti), esetleg egy MX5 abból már pár éves is kijönne.

Én tuti valami ezekhez hasonlót vennék.

Szerintem hülyeség lenne egy e46 m3 at vagy Golf V r32-t és ilyen "mindennapi" autót venni mivel ezekből napi szinten lát az ember 10-20-at, persze csak külsőre.

2016. máj. 19. 15:42
 2/12 anonim ***** válasza:
34%

Audi A3 remek városi autó és nagyon minőséges kívül-belül, 1.6 benzin motorral is megteszi. Ha SUVok tetszenek tudom ajánlani a Toyota RAV4-et. Amennyiben nagyobb hely kell, hosszabb távra Skoda Octavia dízel.

Vagy új érdekel? Akkor Polo.

2016. máj. 19. 16:09
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Friss jogsis vagy vagy csak autod nem volt meg? Mert nem ugyan az. Ha frissjigsis vagy, akkor kbszt hulyeseg lenne 300-340 lovas hataokerekes kocsi, mert percek alatt el lehet dobni. Egyedul hasznalnad? Vagy ragaszkodsz a sedanokhoz? Valami iranyt ha megadnal jobb tanacsokat tudnank adni
2016. máj. 19. 16:10
 4/12 anonim ***** válasza:
24%
Igen, kellene irány. Bár a fent említett A3 bárkinek jó választás.
2016. máj. 19. 16:18
 5/12 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem ragaszkodok a sedanokhoz.

Igen, egyedül használnám.

5 hónapos a jogsim, vezettem eddig is, de ez lenne az első saját autóm.

[link]

Ő például nagyon tetszik, csak az ára kissé barátságtalan. :D

2016. máj. 19. 16:22
 6/12 anonim ***** válasza:
5%

Én is kb 4 milkát kaptam indulásnak szülői és nagyszülői oldalról. 750ért vettem egy használt Astra GSIt amit kipofoztattam. A többiből lakást amit kiadtam. Akkor még kijött 3 milkából egy panellakás.

Ha most kezdeném akkor keresnék egy Astra OPCt vagy egy Focus STt. De valszeg elmenne az összes pénz csak az autóra de szerintem megérné.

2016. máj. 19. 16:24
 7/12 anonim ***** válasza:
32%
A Volvo is jó választás lenne ha nem a legjobb egy induló fiatalnak. Ez amit mutattál nem egy aszfaltszaggató de legalább keveset fogyaszt. Azért ez is megyeget.
2016. máj. 19. 16:28
 8/12 anonim ***** válasza:
25%
Mert az a fő szempont első autónak, hogy jajj hány lovas és menynit megy? Az a Volvo sokkal érettebb gondolkodást sejtet mint sok tanácsolt xy lovas, mert az a fő szempont.
2016. máj. 19. 22:35
 9/12 anonim ***** válasza:
19%
Jók a Volvók is. Egyedül, városi közlekedésre jó egy kompakt. Peugeot 308-ből szinte újat vehetsz ennyiért, de ha sportosat szeretnél 3M-ből patent első generációs BMW 120D-t lehet kapni, ami 150 v 163 LE, az azért belenyom az ülésbe rendesen és hátsókerekes is. :)
2016. máj. 20. 10:36
 10/12 Anonimus101 ***** válasza:
6%
Olcsót vegyél inkább.. Városba 2-3m autó??! :-D. Felesleges.
2016. máj. 21. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!