Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak megfelel?

Első autónak megfelel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Első autóm vétele előtt állok és kérdezném a hozzá értőket, hogy ez az autó megteszi ELSŐ autónak?

Tippek, hogy mire figyeljek vásárláskor?

Ha esetleg tudtok jobbat maximum 1.200.000ft-ig akkor osszátok meg velem!

[link]

Előre is köszönöm!

2016. jún. 1. 01:12
1 2
 11/20 BiTOPro97 ***** válasza:

Életemben nem vennék Opelt - komoly okok miatt, de a leírtak figyelembe vételével ezt tudom ajánlani.

Főleg így 2003-2004-es évben gyártott G Astra-t.

Seat roncs derbim például volt, az volt a legközelebb a VW-hez. ;)

Amúgy 1,2 millió Forintért ne vegyél VW-t!

2016. jún. 1. 12:54
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

inkább vennék ennyiért egy patika allapotu B vectrat. masabb szint mint egy astra es ugyanaz a tipushiba..

de tagasabb erosebb jobb a megjelenése.

2016. jún. 1. 20:18
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Isuzu motpros asztrát ne hasonlítgassátok már ilyen fostaligákhoz...
2016. jún. 1. 20:39
 14/20 BiTOPro97 ***** válasza:

B Vectra egy , több A Vectra-t elnyűtt ember szerint szerelő pénztárca barát, két neki futás után is.

Isuzu motor meg van pocsék, közepes és jó. Tudom terepjáróban mi is probáltuk, őket. Csak ott a sofőr volt a szerelő.

2016. jún. 1. 21:53
 15/20 anonim ***** válasza:
9%

Na szakikáim, miután végignyomtátok a minuszokat magyarázzátok el szegény gyereknek miért jár jobban ennyiért egy kamu km-es Astra-val mint egy Golf-fal?

Ja, hogy max az egyikkel van tapasztalatotok?

Azért írtam amit, mert null kilóméteres kora óta van egy Astra a családban (most jár 280.000 km körül) és van egy Golf IV, óra szerint 303.000 van benne, ebből 110.000et én tettem bele.

Mint írtam, jó az Astra, tényleg, de ennyiért kapsz VW-t, ami jobb. Összeszerelési minőségben, menettulajdonságokban, komfortban stb stb.

9. voltam

2016. jún. 1. 21:54
 16/20 BiTOPro97 ***** válasza:
Tény egy benzines szerencsésebb lenne, de ez az 1.7-es nem egy rémálom. Csak vezetési élmény nincs, annak aki már vezet mást 1600 ccm felett.
2016. jún. 1. 21:59
 17/20 BiTOPro97 ***** válasza:

#15 Pénztárca barátabb az ügy, még a több szereléssel is.

És nem kell félni egy bő kétszázezres szerviz számlára, ha nem töri. mint egy 1,2 milliós VW-nál pedig igen.

Jó ki és miért vesz saját költségre új autónak ötéves váltási ciklusban pont Opelt, mondjuk a neked joggal tetsző új VW-vel szemben, na az én sem értem. És bő húsz éve, ez már csak egy nagy kérdőjel maradt. - Jó talán az Insignia-t kivéve.

2016. jún. 1. 22:07
 18/20 anonim ***** válasza:
19%

Ez az 1.7 ha jó a motorja, akkor eszik 4.7-5.3 litert 100-on, a motorja pedig ahhoz képest, hogy 75 paci, elég rendesen húz...

Ha sokat jár vele az ember, akkpr mondhattok akármilyen indokot, a fogyasztás mindent visszahoz anyagiakban... Ha csak hétvégi autónak kell, meg városban menőzni, akkor kb tök mindegy... Akkor vennék egy ütött kopott kocka eskortot aztán rákölteném a maradék pénzt...

2016. jún. 2. 05:55
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

BiTOPro97:

Lemaradtam valamiről azt hiszem, milyen bő kétszázezres számláról van szó? A TDI legendásan megbízható, ez a DTI hasonló szinten van, csak lényegesen gyengébb, már ha ez itt számít. A komplett kocsira értettem, hogy jobb a Golf, jobb anyagminőség kívül belül, nagyobb komfort, jobb összeszerelési minőség stb stb. És nem 1,2 millióért, hanem ugyanennyiért, mint a konkrétan linkelt autó.

15. voltam megint

2016. jún. 2. 07:12
 20/20 anonim ***** válasza:
60%
Tök felesleges ez a vita, használt autót állapot alapján kell venni, főleg egy 13-15 éves autó esetében... Lehet, hogy újonnan sokkal jobb választás a vw bár én akkor is az opelt venném, mert azt szeretem, de egy 10-en sok éves autónál az állapot dönt, nem az, hogy melyik komfortosabb...
2016. jún. 2. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!