Audi A4 Avant B5 első autónak megfelel?
Nézegettem hahu-n őket és elég lelombozó a helyzet, pedig 1 millió környékén nézegetek benzinest.
Esélytelen és maradjak a G Astránál vagy még lehet olyat találni ami legalább 5 évig bírja?
1 millió körül benzinest? Apám már jó állapotú dízelt is kapsz ennyiért...
Ne foglalkozz a sok hádeide4millaiskevéslenne emberrel...
6-700 körül már nagyon príma külföldről behozott, és karbantartott benzines A4-et találsz.
Én inkább 1.8 vagy 1.8T-ben gondolkodnék, 1.6-os kicsit kevéske dinamikus vezetéshez :)
Egyébként kényelem szempontjából százszorosan odaveri az Astrákat..
Ahham, szerintem is ezeket simán megkapod behozva 6-700 000-ért:
Ahham, biztosan. Mert odakint mindenki eladja a kupecoknak negyedáron, csak vigyék és itthon minden külföldi autót vásárló a tutit kapja harmad áron. Pherrszeee :D
Esetleg 600-700-ért belenyúl egy ilyenbe talán, de ennek is visszatekeredik az órája 210 000-re, ire hazaér:
Olyat meg inkább nem is nézek, amin már rajta lenne az "importőr" szállítási költsége és minimális haszna...
350 volt az enyém és kifogástalanul teszi a dolgát.
Nem tudom mi a probléma tárgya :)
Motor-váltó-futómű-fékek-kasztni jó állapotban, fényezés felpolírozva, belseje egyben és nem zörög semmi.
Szóval igen, szerintem jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!