Megéri megevnni első autónak?
Figyelt kérdés
Egy Opel astra 1.7-esre vagy 1.4-esre gondoltam amit kb. már 220-250 ezerért lehet kapni. Hisz ennyi pénzt tudok rászánni abból amit nyáron keresek. Megéri megvenni vagy esetleg más fajta autót ajánlanátok?2015. ápr. 27. 18:41
1/7 anonim válasza:
Én a helyedben kisebbet vennék, az 1.7-eset semmiképp. Gondolj arra is, hogy fenn kell tartani, ami az 1.7-esnél már nem kis összeg. Nézz körül, ha találsz egyet nem kötelező megvenni azt, legyen választék.
2/7 anonim válasza:
opel corsa b, 1.2-esem van, kb 20 ezer egy évre a biztosításom, és mindenhol lehet hozzá alkatrészt venni ha kell, nem eszik sokat, én csak ajánlani tudom.
3/7 anonim válasza:
Az 1.7-es az tuti dízel, az 1.4-es meg benzines. Ezt is mérlegelni kell, hogy benzines vagy dízeles kocsit szeretnél.
Amúgy nem rosszak az f astrák.
4/7 anonim válasza:
Nem megvenni nehéz egy autót, hanem fent tartani.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) az utolsó valószolónak még annyit mondanék, hogy ezzel én teljesen tisztában vagyok.
2015. ápr. 27. 22:24
6/7 Vizéli László válasza:
Szerintem teljesen jó választás lenne. Ha friss jogsis vagy nyilván sajnálnád, de mégse olyan mint ha valami drága autót húznál meg mondjuk egy tolatás közbe vagy bármi. Tanuló autónak szerintem jó választás.
7/7 anonim válasza:
Jó választás, vagy vegyél 1.4 B Corsa-t az megy is rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!